מופעל על ידי Blogger.

Translaton

קוקטייל אבטיח ליים

>> יום רביעי, 30 ביוני 2010






יום העצמאות של אמריקה ממש קרוב
בכל הסופרים והחנויות מבצעי ענק לקראת הבר-בי-קיו הכי חשוב בשנה - 4 ביולי
כולם כבר קונים בשרים, זיקוקין וקישוטים לבתים ומייחלים שלא ירד גשם ויהרוס את המינגול השנתי.

חשבתי על משקה שילווה את הבשרים, את החגיגות את הקיץ והחלטתי להשתמש בפרי
שאני הכי אוהבת בקיץ -
אבטיח, אם אפשר לאכול אותו בכל צורה, עם מתוק ומלוח
למה שאי אפשר יהיה גם לשתות אותו?

לצעירים שבחבורה המשקה יהיה ללא אלכוהול, וירג'ין..
לצעירים בנפשם אפשר להוסיף וודקה או רום ולהמשיך לחגוג הרבה אחרי שהחגיגות מסתיימות.


קוקטייל אבטיח ליים

4 כוסות אבטיח ללא גרעינים חתוך לחתיכות
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
1/2 כוס מיץ ליים מ-5 ליים
קרח כתוש
פרוסות ליים לעיטור

למבוגרים
ניתן להוסיף וודקה (לפי הטעם) או רום.

אופן ההכנה

בסיר קטן מעל להבה בינונית לערבב את המים ואת הסוכר עד לקבלת סירופ (המסה מוחלטת של הסוכר).
לצנן מעט.
להעביר את חתיכות האבטיח לבלנדר, לשפוך מעל את תערובת הסירופ/סוכר המצונן
להוסיף את מיץ הליים ואת הקרח וללערבל עד לתערובת אחידה.
להעביר לכוסות גבוהות ולהגיש בתוספת פלחי ליים ושיפודי אבטיח.

קיץ טעים ויום עצמאות שמח לאמריקה!


2 comments:

רבקה,  10 ביולי 2010 בשעה 23:32  

זה היה טעים ומעניין ביותר
=]

אנונימי,  10 באוגוסט 2010 בשעה 4:50  

וואו זה נראה אחלה קוקטייל לקיץ.
אפשר גם במקום אבטיח לשים כל מיני פירות שונים!

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP