מופעל על ידי Blogger.

Translaton

קנולי - הולי קנולי

>> יום שישי, 27 בנובמבר 2009






משימת המעיזים לחודש נובמבר היתה מפתיעה החודש אתם לא אופים!!!
לרגע נבהלתי אבל כשהתחלתי לקרוא הבנתי - לא אופים אבל מטגנים (אפשר גם באפייה כמובן)

קונכיות קנולי מטגנות פריכות קריספיות במילוי גבינת ריקוטה מתובלת במתיקות..

לצורך הכנת הקנולי משתמשים בדרך כלל בגלילים קנויים (טובות) אני השתמשתי במקל חדש כמו למטאטא שחתוך ל-9 ס"מ. שעשה בדיוק את אותו התפקיד.


תמיד אהבתי את איטליה , עכשיו יש לי סיבה נוספת מתוקה ויפיפיה כל כך!

להכנת קונכיות הקנולי

2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
1 כפית קקאו
1/2 כפית קינמון
1/2 כיפת לח
3 כפות שמן
1 כפית חומץ
1/2 כוס יין מתוק אדום
1 חלבון (להדבקת הקנולי'ס)

מילוי גבינת ריקוטה
1 קופסא גבינת ריקוטה
1 ו-2/3 כוסות אבקת סוכר
1/2 כפית קינמון
1 כפית וניל
3 כפות שוקולד ציפס (אופציה)
3 כפות זטס של תפוז (אופציה)

אופן הכנת הקנולי

בקערת המיקסר לאחד קמח, סוכר, קקאו קינמון ומלח
להוסיף שמן חומץ ויין ולערבל עד לקבלת בצק רך.
להוציא את הבצק למשטח מקומח קלות וללוש בעזרת היד עד שהבצק רך וגמיש (בערך 2 דקות)
ליצור מהבצק כדור, לעטוף בניילון נצמד ולאפסן שעתיים במקרר (אפשר גם לילה)

כעבור שעתיים לחלק את כדור הבצק ל-2 (להשאיר 1/2 מכוסה)
לקמח קלות משטח עבוד ולרדד עד לבצק דק (אפשר ורצוי להשתמש במכונת פסטה)
לקרוץ מהבצק עיגולים בגודל 3 - 5 אינץ'
לשמן מקלות קנולי בעזרת נייר ספוג בשמן ולגלגל את עיגולי הבצק סביב המקל
לאטום קצוות בעזרת חלבון, להניח בצד למספר דקות בכדי שדבק הביצה יעבוד.


בסיר גדול לחמם שמן עד לטמפרטורת 375 מעלות.
לטגן 3 קנולי בכל פעם, להפוך כדי שיצא מטוגן מ-2 הכיוונים.


לצנן מעט
להסיר בזהירות את הקנולי מהגליל, להניח על נייר סופג ולהמשיך עם שאר הקנולי.


לערבל במיקסר את חומרי המלית
עד לתערובת רכה (בשלב הזה אפשר להוסיף שוקולד, פיסטוקים, תפוז או כל דבר שמעונינים למלא)
להעביר את התערובת לשקית זילוף ולזלף בתוך קונכיות הקנולי

אפשר לפדר באבקת סוכר או בקליפות תפוז (זטס)





6 comments:

נטלי 29 בנובמבר 2009 בשעה 15:58  

מאוד מרושע מצידך, שתדעי! זה נראה כל כךךךך טעים, יא אללה שלך! וכמה שעשית לי חשק עכשיו לחזור לרומא... טוב, לא תהיה ברירה ואני אכין כזה מתישהו. אהבתי מאוד!!!

נטלי

פנינהט,  30 בנובמבר 2009 בשעה 4:12  

זה נראה פשוט מושלם

טעמים במטבח רחוק 30 בנובמבר 2009 בשעה 9:20  

נטלי'לי
אכן זה יצא ממתק/קינוח מרושע טעים וממכר...
תודה יקירתי
וגם אני מפנטזת על רומא איטליה הרומנטית והיפה כל כך. }{

fairy_mi 1 בדצמבר 2009 בשעה 14:14  

יפהפיים אמיתיים יצאו לך!
פשוט מעורר תיאבון.
גמני נהניתי מהאתגר הזה, היה בהחלט מגניב :) וטעים שזה להתעלף.
שאפו על הביצוע! אין ספק שאת מטגנת נועזת ביותר :)
נשיקות!

רבקה,  3 בדצמבר 2009 בשעה 21:44  

איזה צבע יפה זה קיבל!
רונית איזה שפית את ניהית מיום ליום..!

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP