מופעל על ידי Blogger.

Translaton

עוגיות שוקולד צ`יפס - Double Tree Hotels

>> יום שישי, 6 בנובמבר 2009


יש משהו מוזר קצת באמריקאיים..
הם כל הזמן מחפשים את המתכון המנצח לעוגיות שוקולד צ`יפס.
מדי פעם מתפרסם מתכון שמבטיח שהנה נמצאה הנוסחה לעוגיות הכי טעימות הכי נפלאות והכי אמיתיות.

לפני חודשיים בחופשה בפלורידה התאכסנו במלון Double Tree, ומיד אחרי הצ`ק איין
קיבלנו מפקידת הקבלה שקיות נייר חומות ובתוכן עוגיות חמות שיצאו בדיוק מהתנור -
עוגיות שוקולד צ`יפס...
כבר מהריח הבנתי שאלה עוגיות שטרם טעמתי..
מהביס הראשון התאהבתי - יותר נכון התמכרתי.



למחרת בבוקר ירדתי וביקשתי בחיוך מפקידת הקבלה את המתכון לעוגיות הנהדרות
והיא צחקה ואמרה שזה המתכון הסודי של המלון, ואני לא היחידה שמבקשת - אבל
אפשר לקנות את העוגיות.
קניתי לנו אבל לא נרגעתי.


מאז הייתי בחיפוש אחרי המתכון וכמו שאמר פעם פו הדוב, אם מחפשים בסוף גם
מוצאים!
מצאתי אתר שמבטיח מתכונים של כל המסעדות, הקונדיטוריות החנויות בארה"ב וגם
את העוגיות המדוברות של המלון.
לפני שהכנתי קראתי את תגובות הקוראים באתר וכולם כמוני (מוזרים)
התמכרו לטעם העוגיות מהמלון וחיפשו מאז את המתכון וכאן באתר באו להודות
שסוף סוף מצאו את העוגיות הכל כך טעימות.

אז אם גם אתם עדיין בחיפוש אחרי העוגיות המקוריות האחרות הטעימות והשונות,
הנה המתכון המנצח.

עוגיות שוקולד צ`יפס - Double Tree Hotels

1/2 כוס קווקאר
2 ו- 1/4 כוסות קמח
1 ו- 1/2 סודה לשתייה
1 כפית מלח
1/4 כפית קינמון
200 גרם חמאה רכה בטמפ` החדר
3/4 כוס סוכר חום
3/4 כוס סוכר לבן
1 ו- 1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כפית לימון
2 ביצים
3 כוסות שוקולד צ`יפס
1 1/2 כוסות אגוזים קצוצים גס
אופן ההכנה:
את הקווקאר לטחון במעבד מזון מעט ולערבב עם הקמח, סודה לשתייה מלח והקינמון בקערה.

בקערת המיקסר לערבב חמאה, סוכר, תמצית וניל ולימון עד לתערובת קרמית להנמיך את המהירות ולהוסיף ביצים בהדרגה (כל פעם אחת ולערבל היטב)
להוסיף את תערובת היבשים לערבל עד לאיחוד.
להוסיף את השוקולד צ`יפס ואת האגוזים ולערבב בעזרת כף עץ (לא במיקסר)

לקרר את הבצק במקרר 8 שעות או לילה

לחמם תנור ל-180 מעלות
ליצור בעזרת כף או כף גלידה כדורים בגודל בינוני להניח במרווחים בתבנית אפייה
(העוגיות משטחות באפייה) משומנת ולאפות בין 8 ל-10 דקות (תלוי בתנור) לא לייבש
את העוגיות מדי.
לצנן היטב לפני שמסירים מתבנית האפיה.
העוגיות מתייצבות לאחר האפייה.


8 comments:

רבקה,  6 בנובמבר 2009 בשעה 12:00  

תגובה ראשונה!=]
הם ממש טעימות ורכות כמו שצריך

יש משהו מוזר קצת באמריקאיים.. חח מסכימה

Michal 7 בנובמבר 2009 בשעה 4:47  

תודה! ינוסה ממש בהקדם. והאם אפשר גם את הלינק לאתר שעוזר למצוא מתכונים כאלו?
שבתשלום
מיכל

fairy_mi 8 בנובמבר 2009 בשעה 3:00  

כל עם וה"סטיות" שלו :)
ואין ספק שלאמריקאים יש מערכת יחסים מתוסבכת עם עוגיות שוקולד צ'יפס.
העוגיות נראות נפלא
ושמחה שהצלחת לשים את ידך על המתכון
אין סיפוק גדול מכך של לפענח מתכון אהוב.
נראות נהדרות!

מרילין איילון 8 בנובמבר 2009 בשעה 8:24  

אני מודה, גם אני מחפשת (-: ודומה כי מצאתי! אז אני הולכת להדפיס..תודה יקירה

טעמים במטבח רחוק 9 בנובמבר 2009 בשעה 9:15  

תודה לך ילדה יפה }{
לגמרי מוזרים אהה...? מעניין שגם אני קצת במוזריות הזאת.

טעמים במטבח רחוק 9 בנובמבר 2009 בשעה 9:16  

היי מיכל תודה רבה
הלינק לאתר הוא
http://www.copykat.com/

בהצלחה :}

טעמים במטבח רחוק 9 בנובמבר 2009 בשעה 9:17  

תודה לך פיה קסומה
אכן לנצח בטח נחפש את המתכון המנצח השונה האחר, אבל בינתיים אנחנו נהנים משפע של טעמים חדשים ונפלאים.

נשיקות לשבוע קסום!

טעמים במטבח רחוק 9 בנובמבר 2009 בשעה 9:17  

היי מרילין
כמה כיף לשמוע - בהצלחה וספרי איך יצא.

נשיקות }{

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP