מופעל על ידי Blogger.

Translaton

מרק עגבניות בקלות

>> יום רביעי, 18 בנובמבר 2009




אין אחד אצלנו בבית שלא אוהב מרק עגבניות, או מרק אדום כמו שקוראים לזה.
הטעם המתקתק חמוץ יחד עם הסמיכות של האורז המבושל, כל אלה משתלבים ביחד בטעמים שאי אפשר לעמוד
בפניהן.


הימים עכשיו מתחילים להיות קרירים, ימים של חורף , העלים כבר על המדרכות והעצים ערומים
הכי אידיאלי להתחיל ארוחה במרק טעים סמיך ומשביע..
מרק העגבניות הזה הוא בדיוק 5 דקות הכנה הוא ללא עגבניות והתעסקויות מסובכות.
המחמאות סביב השולחן פשוט לא הפסיקו להגיע, מתכון מנצח!




מרק עגבניות ללא עגבניות- הובא ע"י סיאם

1 בצל קצוץ
1 גזר מרוסק
1 כף קמח
2 רסק עגבניות קטן
5 כוסות מים
2 + 1/2 כפות אבקת מרק עוף
מלח
3 כפות סוכר
פלפל שחור
3 + 1/2 כפות אורז מבושל
1/2 לימון - מיץ

אופן ההכנה:
לקצוץ את הבצל ולגרד את הגזר
לטגן את הבצל והגזר יחדיו במעט שמן.
להוסיף קמח ולערבב היטב.
להוסיף את המים ורסק העגבניות תוך עירבוב ולהרתיח.
להוסיף את התבלינים ולבשל על אש בינונית במשך 10 דקות.
לקראת סוף הבישול להוסיף את האורז המבושל ולערבב מעט.

להגיש בעיטור פטרוזיליה או מעט שמיר קצוץ.


פשוט טעם נפלא וניחוח מדהים..

מומלץ בחום.


4 comments:

fairy_mi 21 בנובמבר 2009 בשעה 3:37  

נראה נפלא!
יש מרקים בודדים שאני באמת אוהבת
וזה אחד מהם.
הגירסה נראית נהדרת ובטוחה שגם מאוד טעימה
גזרתי ושמרתי!
תודה יקירה וחורף נפלא

טעמים במטבח רחוק 21 בנובמבר 2009 בשעה 9:16  

לגמרי מרק הצלחה
כל כך טעים ומצחיק כמה שהוא קל להכנה.
אני ממליצה בחום!

נשיקות :}

רבקה,  21 בנובמבר 2009 בשעה 10:42  

ואו נראה ממש פרופשיונל!

טעמים במטבח רחוק 22 בנובמבר 2009 בשעה 9:49  

תודה רבקה יקירתי
מרק נפלא ודרך נהדרת להתחיל ארוחה במזג אויר קריר שכזה... :}

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP