כמה כיף בימים של חורף להתחיל ארוחה עם מרק, מרק פיטריות הוא אחד המועדפים אצלנו בבית
אני אוהבת להגיש את המרק בתוספת שמנת מתוקה וכמה חתיכות של פיטריות טריות מונחות מעל...
לראות את הילדים נהנים כבר בתחילת הארוחה, נותן דחיפה נפלאה לארוחה כולה..
מצרכים:
30 גרם חמאה
1 בצל בינוני
2 קופסאות שימורי פיטריות
תפוח אדמה
5 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק פיטריות
1 כפית אגוז מוסקט
מלח פלפל
לאדות בחמאה בצל בינוני אחד להוסיף את הפיטריות ולערבב מעט להוסיף תפוח אדמה אחד חתוך לקוביות את המים ואת התבלינים ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל במשך 15 עד 20 דקות.
ניתן להמיר כוס מים אחת בחלב,
בסוף הבישול אפשר להעביר לבלנדר או לממחה ידני ולטחון את המרק, להוסיף שמנת מתוקה וחתיכות פיטריות טריות..
בתיאבון!
2 תגובות:
פתרת לי את הבעיה ... הערב זה מה שיוגש לשולחני
נראה ברמות על את גדולה
חן ישראל
בתיאבון !!
הוסף רשומת תגובה