לפעמים מתחשק משהו מתוק אבל לא מתוק מדי
משהו מלוח אבל לא הכי מלוח
ככה שיהיה באמצע, מין מתוק מלוח, והמתכון הזה נבנה בדיוק לפי החשק הזה שלי, ריבועי שוקולד עם שכבת בוטנים וקוקוס ומעל גנאש שוקולדי - יאמממממי
לשכבת השוקולד לקחתי מתכון של fairy_mi
לבצק:
1/2 כוס קמח
2 כפות קקאו
3 כפות אבקת סוכר
75 גרם חמאה קרה
1/2 כפית קפה נמס
1 חלמון
למלית:
100 גרם בוטנים לא מלוחים
1 קופסא חלב ממותק
1/2 כוס קוקוס
לגנאש שוקולד:
70 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
לבצק:
מנפים לקערת מעבד מזון קמח, קקאו ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים לבצק פירורי.
ממיסים הקפה הנמס במעט מים חמים ומוסיפים לבצק יחד עם החלמון. מעבדים בקצרה רק עד שמתאחד. הבצק המתקבל רך מאוד, מקמחים ומשטחים בעדינות על תחתית התבנית, דוקרים היטב במזלג ומעבירים לקירור.
בינתיים עוברים להכנת המלית-
בקערת מעבד המזון לטחון היטב את הבוטנים לפירורים גסים
להעביר לסיר קטן ולבשל את פירורי הבוטנים יחד עם החלב הממותק וחצי כוס הקוקס לתערובת אחידה
לשפוך על בסיס העוגה המצוננת ולאפות 15 דקות ב-180 מעלות
לצנן
להכנת הגנאש
לבשל את השמנת המתוקה עד לרתיחה להוסיף את השוקולד ולערבב לתערובת הומוגנית לצנן ולשפוך על תערובת הבוטנים.
מקור מתכון: שילוב של fairy-mi ושלי.
משהו מלוח אבל לא הכי מלוח
ככה שיהיה באמצע, מין מתוק מלוח, והמתכון הזה נבנה בדיוק לפי החשק הזה שלי, ריבועי שוקולד עם שכבת בוטנים וקוקוס ומעל גנאש שוקולדי - יאמממממי
לשכבת השוקולד לקחתי מתכון של fairy_mi
לבצק:
1/2 כוס קמח
2 כפות קקאו
3 כפות אבקת סוכר
75 גרם חמאה קרה
1/2 כפית קפה נמס
1 חלמון
למלית:
100 גרם בוטנים לא מלוחים
1 קופסא חלב ממותק
1/2 כוס קוקוס
לגנאש שוקולד:
70 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
לבצק:
מנפים לקערת מעבד מזון קמח, קקאו ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים לבצק פירורי.
ממיסים הקפה הנמס במעט מים חמים ומוסיפים לבצק יחד עם החלמון. מעבדים בקצרה רק עד שמתאחד. הבצק המתקבל רך מאוד, מקמחים ומשטחים בעדינות על תחתית התבנית, דוקרים היטב במזלג ומעבירים לקירור.
בינתיים עוברים להכנת המלית-
בקערת מעבד המזון לטחון היטב את הבוטנים לפירורים גסים
להעביר לסיר קטן ולבשל את פירורי הבוטנים יחד עם החלב הממותק וחצי כוס הקוקס לתערובת אחידה
לשפוך על בסיס העוגה המצוננת ולאפות 15 דקות ב-180 מעלות
לצנן
להכנת הגנאש
לבשל את השמנת המתוקה עד לרתיחה להוסיף את השוקולד ולערבב לתערובת הומוגנית לצנן ולשפוך על תערובת הבוטנים.
מקור מתכון: שילוב של fairy-mi ושלי.
4 תגובות:
נראה יאמי יאמי הקוקוס והבוטנים שילוב קטלני
ישר ללשכתי
נשיקות חן ישראל
חחחחחחח
בחיי שחשבתי עלייך שהכנתי את זה
נשיקות }{
1/2 מה קמח?
חבילה, כוס ???????????
אוויש איריס סליחה
העתקתי וכנראה מספרים ואותיות גורמות לג'יבריש..
תיקנתי חצי כוס.
הוסף רשומת תגובה