מופעל באמצעות Blogger.

Translaton

עוגת גבינה קרה ממכרת..

>> יום שני, 3 בנובמבר 2008

עוגת גבינה בציפוי תותים וג'ילי אדום



עוגת גבינה בציפוי אוכמניות ...

המעבר לארה"ב לפני יותר מ-10 שנים גרם לי להרבה געגועי נוסטלגיה לאוכל, אוכל בית עוגות יום שישי, ריחות מראות, צבעים אנשים..

למרבית הדברים מצאתי תחליפים, אבל גבינות היו דבר אחד שקשה היה לי להתרגל פה, הייתי מפנטזת שעות על פרוסת חלה עם גבינת קוטג' הבית, גבינה 9 אחוז וכמה זיתים שחורים... ומה לא בעצם..

למזלי הטוב לפני מספר שנים התחילו פה באמריקה הרחוקה לייצר גבינות תואמי 9% , 5% ועוגות הגבינה שלי (קפוסלסקי הנוסטלגית לצורך הענין) שוב חזרה למעוני...

עוגת גבינה קרה בציפוי אוכמניות

המצרכים:
לבסיס
150 גרם ביסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד טחונים במג'ימיקס
100 גרם חמאה לא מלוחה מומסת במיקרו
לערבב את פירורי העוגיות בחמאה ולשטח בתבנית עוגה מס' 26

לעוגה:
2 מיכלי גבינה 5%
2 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
3/4 כוס מים רותחים
1 שקית ג'לטין ללא טעם (14 גרם)

בקערת המיקס לערבל שמנת, חלב, אינסטנט פודינג ,סוכר וסוכר וניל עד לקבלת קרם חלק ויציב
בקערה נוספת לערבב את הגבינה ולהוסיף לקרם
להמיס ג'לטין בכוס המים הרותחים היטב שלא ישאר גושים ולהוסיף לקרם הגבינה
לערבב היטב את תערובת הגבינות ולהחליק על בסיס העוגיות.

לשמור במקרר למשך 5 שעות , או עד שהעוגה מתייצבת ומתקררת.

כאשר העוגה קרה דיה, אפשר לצפות בקופסת שימורים של אוכמניות
או לכסות בתותים ולשפוך ג'ילי אדום מעל.

עוגה ממכרת..קלה מאוד להכנה.

תמונות 2 האפשרויות לציפוי העוגה..

2 comments:

אנונימי,  4 בנובמבר 2008 בשעה 08:47  

יופי של בלוג. יש ג'חנון מוכן בארה"ב?

טעמים במטבח רחוק 4 בנובמבר 2008 בשעה 09:12  

היום אפשר למצוא בארה"ב הכל!

:)

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP