יום שלישי, 4 בנובמבר 2008

רולדת תמרים




מסוג העוגיות שחובה שיהיו אצלנו בבית
לא משנה איזה עוגה תהיה, כמה מפוארת ועשירה, תמיד האיש שאיתי יבקש את המגולגלות עם התמרים והאגוזים, והוא צודק
הטעם שלהם מצדיק את הדרישה..
מתכון של השף אנטואן שאימצתי בחום

מצרכים לגלילה
1 ק"ג קמח פחות כוס
כוס שמן
200 גרם חמאה
2 שקיות אבקת אפייה
כוס מים

מילוי:
1 קופסאת ממרח תמרים או כל ריבה מומסת במים רותחים (אפשר לחמם את הריבה מעט במיקרו)
100 גרם אגוזים קצוצים
קוקוס
קינמון

בקערת המיקסר מערבבים קמח ואבקת אפייה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד
מאפסנים במקרר למשך חצי שעה
מוציאים מהמקרר מרדדים לעלה דק ומורחים בממרח תמרים מפזרים קוקוס אגוזים קינמון ומגלגלים
לחתוך לפני האפייה
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך חצי שעה
לצנן היטב ולפזר אבקת סוכר



6 תגובות:

אנונימי אמר/ה...
תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.
Roniti אמר/ה...

יונה יקרה, בטעות מחקתי
תודה על התגובה
שמחה שאת פה ומבקרת
}{

אנונימי אמר/ה...

זה פשוט מהמהם ערב לחך
ממש עושה חשק לעוד ועוד ועוד
חן ישראל

Roniti אמר/ה...

תודה חן
וזה מה שקורה עם עוגות כאלה, אוכלים עוד ועוד ועוד - קשה להפסיק :)

אנונימי אמר/ה...

אתמול יחד עם עוגיות הטחינה החלטתי לאפות גם את רולדת התמרים פשוט 10
אריאלה מלונות דן ת"א

Roniti אמר/ה...

לבריאות :}

שמעתי כבר על הטעמים , איזה כיף!!!

רוצו לראות את המתכונים המטורפים ללא גלוטן וללא פחממות https://www.moresweetthansalty.com/instaposts/