מופעל על ידי Blogger.

Translaton

רולדת תמרים

>> יום שלישי, 4 בנובמבר 2008




מסוג העוגיות שחובה שיהיו אצלנו בבית
לא משנה איזה עוגה תהיה, כמה מפוארת ועשירה, תמיד האיש שאיתי יבקש את המגולגלות עם התמרים והאגוזים, והוא צודק
הטעם שלהם מצדיק את הדרישה..
מתכון של השף אנטואן שאימצתי בחום

מצרכים לגלילה
1 ק"ג קמח פחות כוס
כוס שמן
200 גרם חמאה
2 שקיות אבקת אפייה
כוס מים

מילוי:
1 קופסאת ממרח תמרים או כל ריבה מומסת במים רותחים (אפשר לחמם את הריבה מעט במיקרו)
100 גרם אגוזים קצוצים
קוקוס
קינמון

בקערת המיקסר מערבבים קמח ואבקת אפייה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד
מאפסנים במקרר למשך חצי שעה
מוציאים מהמקרר מרדדים לעלה דק ומורחים בממרח תמרים מפזרים קוקוס אגוזים קינמון ומגלגלים
לחתוך לפני האפייה
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך חצי שעה
לצנן היטב ולפזר אבקת סוכר



6 comments:

אנונימי,  5 בנובמבר 2008 בשעה 7:33  
תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.
טעמים במטבח רחוק 5 בנובמבר 2008 בשעה 10:21  

יונה יקרה, בטעות מחקתי
תודה על התגובה
שמחה שאת פה ומבקרת
}{

אנונימי,  12 בנובמבר 2008 בשעה 7:22  

זה פשוט מהמהם ערב לחך
ממש עושה חשק לעוד ועוד ועוד
חן ישראל

טעמים במטבח רחוק 12 בנובמבר 2008 בשעה 10:51  

תודה חן
וזה מה שקורה עם עוגות כאלה, אוכלים עוד ועוד ועוד - קשה להפסיק :)

אנונימי,  19 בנובמבר 2008 בשעה 1:56  

אתמול יחד עם עוגיות הטחינה החלטתי לאפות גם את רולדת התמרים פשוט 10
אריאלה מלונות דן ת"א

טעמים במטבח רחוק 25 בנובמבר 2008 בשעה 14:40  

לבריאות :}

שמעתי כבר על הטעמים , איזה כיף!!!

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP