רכיבים:
חומרים לבצק:
3 וחצי כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1 מרגרינה ללא מלח
1 שמנת חמוצה (או 1 כוס מיץ תפוזים)
3 חלמונים
2 כפות סוכר
חומרים למילוי
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
(אופציה גרידת לימון )
אופן ההכנה:
שימי את כל חומרי הבצק יחד בקערה לושי היטב לבצק אחיד שימי במקרר לנוח
כחצי שעה
בזמן שהבצק תופס לו סיאסטה במקרר את יכולה להכין את המילוי -
הקציפי את החלבונים עם חצי כוס סוכר לאחר שההקצפה יציבה הוסיפי בתנועות עטיפה את האינסטנט וניל .
חממי את התנור - חום בינוני
זהו הבצק קורא לך .. זה הזמן להוציאו מהמקרר חלקי אותו ל 4 חלקים.
רדדי כל חלק למלבן דק ככל האפשר מרחי רבע מן הכמות של המילוי גלגלי לרולדה חתכי את הרולדה בערך 2-3 ס"מ רוחב
זה הזמן שהשושנים רוצות להתשתזף במרפסת השמש שלך לכן על גבי נייר אפיה
השכיבי את השושנים עם מרווחים בינהם .
אפי אותם בחום של 180 מעלות( חום בינוני) עד הזהבה
חומרים לבצק:
3 וחצי כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1 מרגרינה ללא מלח
1 שמנת חמוצה (או 1 כוס מיץ תפוזים)
3 חלמונים
2 כפות סוכר
חומרים למילוי
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
(אופציה גרידת לימון )
אופן ההכנה:
שימי את כל חומרי הבצק יחד בקערה לושי היטב לבצק אחיד שימי במקרר לנוח
כחצי שעה
בזמן שהבצק תופס לו סיאסטה במקרר את יכולה להכין את המילוי -
הקציפי את החלבונים עם חצי כוס סוכר לאחר שההקצפה יציבה הוסיפי בתנועות עטיפה את האינסטנט וניל .
חממי את התנור - חום בינוני
זהו הבצק קורא לך .. זה הזמן להוציאו מהמקרר חלקי אותו ל 4 חלקים.
רדדי כל חלק למלבן דק ככל האפשר מרחי רבע מן הכמות של המילוי גלגלי לרולדה חתכי את הרולדה בערך 2-3 ס"מ רוחב
זה הזמן שהשושנים רוצות להתשתזף במרפסת השמש שלך לכן על גבי נייר אפיה
השכיבי את השושנים עם מרווחים בינהם .
אפי אותם בחום של 180 מעלות( חום בינוני) עד הזהבה
2 תגובות:
אחד מסוג העוגיות האהוב עליי ביותר. אמא שלי תמיד הייתה מכינה כאלה בשישי כשהייתי קטנה ועד מוצ"ש כבר לא היה נשאר זכר אליהן :) מצוין!
פשוט פ-צ-צ-ה
הוסף רשומת תגובה