מופעל על ידי Blogger.

Translaton

עוגיות שושנים

>> יום שבת, 4 באוקטובר 2008


מתכון - פורום תפוז קרדיט סיאם
רכיבים:

חומרים לבצק:
3 וחצי כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1 מרגרינה ללא מלח
1 שמנת חמוצה (או 1 כוס מיץ תפוזים)
3 חלמונים
2 כפות סוכר

חומרים למילוי
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
(אופציה גרידת לימון )

אופן ההכנה:
שימי את כל חומרי הבצק יחד בקערה לושי היטב לבצק אחיד שימי במקרר לנוח
כחצי שעה
בזמן שהבצק תופס לו סיאסטה במקרר את יכולה להכין את המילוי -

הקציפי את החלבונים עם חצי כוס סוכר לאחר שההקצפה יציבה הוסיפי בתנועות עטיפה את האינסטנט וניל .

חממי את התנור - חום בינוני

זהו הבצק קורא לך .. זה הזמן להוציאו מהמקרר חלקי אותו ל 4 חלקים.
רדדי כל חלק למלבן דק ככל האפשר מרחי רבע מן הכמות של המילוי גלגלי לרולדה חתכי את הרולדה בערך 2-3 ס"מ רוחב

זה הזמן שהשושנים רוצות להתשתזף במרפסת השמש שלך לכן על גבי נייר אפיה
השכיבי את השושנים עם מרווחים בינהם .
אפי אותם בחום של 180 מעלות( חום בינוני) עד הזהבה

2 comments:

מכונות קפה 21 במאי 2011 בשעה 13:08  

אחד מסוג העוגיות האהוב עליי ביותר. אמא שלי תמיד הייתה מכינה כאלה בשישי כשהייתי קטנה ועד מוצ"ש כבר לא היה נשאר זכר אליהן :) מצוין!

אנונימי,  31 ביולי 2011 בשעה 12:40  

פשוט פ-צ-צ-ה

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP