מופעל על ידי Blogger.

Translaton

טירמיסו

>> יום שבת, 4 באוקטובר 2008



טירמיסו :
2 חבילות מסקרפונה
2 שמנת מתוקה
150 גרם אבקת סוכר
3 כפת תערובת נוזלים
1/2 שקית אבקת ג'לטין - (לא השתמשתי בג'לטיין)
חבילת ביסקוטים/אבקת קקאו

לנוזלים:
3 כפות נס קפה
1/4 כוס אייריש קרים (אני לא השתמשתי)
1/4 כוס קלואה
1/2 כוס מים רותחים
להכין תערובת נוזלים ולהשאיר בצד לטבילת הביסקוטים.
להקציף גבינה+שמנת+א. סוכר לתערובת יציבה.
להוסיף 3 כפות מתערובת הנוזלים של הבסיקוטים לבלילה. להמיס ג'לטין במעט מים ולהוסיף לבלילה. לערבב היטב כדי שלא יהיו גושים. לטבול ביסקוטים במהריות בנוזלים ולהניח על תחתית תבנית, מעל לשים מחצית מתערובת הגבינה, שוב שכבה של בוסקוטים טבולים ואת החצי השני של תערובת הגבינה. ליישר
ולאפסן בהקפאה,
שעה לפני ההגשה להעביר למקרר ולזרות מעל קקאו

קרדיט למתכון - סיאם פורום תפוז

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP