מופעל על ידי Blogger.

Translaton

מוס תותים אלגנטי

>> יום רביעי, 20 במרץ 2013




תותים תותים ועוד תותים
התקופה הכי טעימה היא עכשיו עם התותים, הם מתוקים אדומים וכל כך כיף להכין איתם מטעמים.

כבר הכנתי עוגת טורט עם קרם ותותים, ורולדת תותים ועכשיו תור המוס.

מתכון קל - כל כך קל שזה מצחיק, וטעים - כל כך טעים שאם אין לכם עדיין קינוח מתאים לחג, ובא לכם
להכין משהו ב-2 דקות ובלי יותר מדי חומרים ועבודה, זה הקינוח הכי מתאים לכם.

אימצתי אותו מ"בצק אלים" האגדי - וכמה כיף שאימצתי לי כזה מתכון שווה.


מוס תותים אלגנטי 

500 גרם (חבילה קטנה) של תותים לא טריים במיוחד מצ'וקמקים וכאלה שאף אחד לא נוגע בהם..
1 כוס סוכר
1 חלבון של ביצה

אופן ההכנה:
בקערת המיקסר מניחים תותים 1 כוס סוכר וחלבון (הלבן של הביצה)
ומערבלים ביחד ל-10 דקות בול על השעון.. התערובת משנה צבע אדום לורוד עתיק, הופכת להיות אורירית
ונפוחההה כל כך..

זהו !


יש לכם מוס מהאגדות 
למזוג לכוסות הגשה אלגנטיות ולאפסן במקרר.




חג טעים ושמח.


2 comments:

אנונימי,  26 במרץ 2013 בשעה 14:35  

תודה מתכון מנצח

אנונימי,  30 במרץ 2013 בשעה 11:41  

היי עשיתי עכשיו את המוס תותים שלך... הוא ניגמר עוד לפני שהספקתי לחלק אותו לכוסות מעדן...
תודה

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP