מופעל על ידי Blogger.

Translaton

עוגיות שוקולד צ'יפס ומקלות בייגלה

>> יום רביעי, 6 בפברואר 2013



יש אנשים שאוהבים מתוק
יש אנשים שאוהבים מלוח
יש אנשים שמעדיפים עוגות ואחרים שמוכנים להרוג בשביל בצקים ובורקסים...

אני אחת של באמצע
מאוד אוהבת שוקולד אבל שיהיה בו אלמנטים מלוחים
חמאת בוטנים זה לדעתי אחת ההמצאות המדהימות שנוצרו (ובטח נוצרו עבורי) מתוק מלוח יאמממי
קובית שוקולד אצלי תמיד תמיד תהיה בתוך פרוסת לחם עם מעט חמאה
והגלידה המעודפת עלי בעולם היא גלידת שוקולד חמאת בוטנים!! 

אז כשהדור הצעיר החליט לאפות עוגיות שוקולד צ'יפס ולטמון בתוכם הפתעות ביגלה מקלות מלוחים, לא היה
מאושר ממני...
עוגיה אחר עוגיה התחסלה במהירות הבזק.. ועוד לפני שרציתי לצלם נשארו מיותמות 2 עוגיות בלבד...


אז גם להן נעשה כבוד
ואם אתם או מישהו ממשפחתכם אוהב שילוב של מתוק מלוח - העוגיות הללו הן פשוט שיר הלל לטעמים.


עוגיות שוקולד צ'יפס בתוספת בייגלה

1/2 כוס חמאה, בטמפרטורת החדר
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס דחוסה סוכר חום
1 ביצה גדולה
1 כפית תמצית וניל
1 ו-3/4 כוסות קמח לבן רגיל
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
1 ו-1/2 כוסות שוקולד צ'יפס
1 כוס ביגלה מקלות שבור לחתיכות 

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות 

בקערת המיקסר מערבלים ביחד את החמאה והסוכר לתערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים ביצה ותמצית וניל.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח, אבקת סודה לשתיה והמלח. מערבבים עד לאיחוד החומרים.
מקפלים את השוקולד צ'יפס לתערובת ומערבבים בעזרת מרית שכל השוקולד יתערבב במסת הבצק.

משמנים תבנית או מרפדים בנייר אפייה
ובעזרת כף לוקחים מתערובת העוגיות ומניחים על תבנית האפיה, במרווחים, העוגיה משתטחת.
מוסיפים את חתיכות הביגלה מעל כל עוגיה ודוחסים מעט  כדי שיתפסו היטב.
אופים בין 12 ל-14 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט.



בתיאבון.

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP