מופעל על ידי Blogger.

Translaton

פרגיות ברוטב סילאן וצ'ילי מתוק

>> יום שני, 14 בינואר 2013



יש ארוחות שלא צריך להכביר במילים עליהן
הן קלות טעימות נראות טוב והכי חשוב קוצרות מחמאות 

סטיקים פרגיות אצלנו בבית קוראים להם וכיף לאכול אותם עם אורז, תפוחי אדמה, בורגול או סתם בתוך פיתה
עם חומוס סלט וצ'יפס (והרבה חריף)...

אז מה צריכים לעשות כדי להרשים בכלום זמן ולהשביע את בני הבית?

מגש פרגיות (8 פרגיות)
5 כפות רוטב צ'ילי מתוק
5 כפות סילאן
2 שיני שום כתושות
מלח/פלפל
מעט פפריקה אדומה מתוקה בשמן
מעט שמן זית

אופן ההכנה:
מנקים מגידים ושומן את הפרגיות
מניחים בקערה גדולה, מוסיפים את רוטב הצ'ילי, את הסילאן, שמן זית, שום כתוש, פלפל ומלח ופפריקה
(וכל תבלין נוסף שאוהבים) מערבבים היטב ומעסים עם הידיים ונותנים לנוח לפחות שעה במקרר.

מחממים מחבת גריל פסים היטב וצולים היטב את הפרגיות משני הצדדים.



אני הגשתי על בורגול מדהים והיה טעיםםםםם


בתיאבון!

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP