יום שני, 14 בינואר 2013

פרגיות ברוטב סילאן וצ'ילי מתוק



יש ארוחות שלא צריך להכביר במילים עליהן
הן קלות טעימות נראות טוב והכי חשוב קוצרות מחמאות 

סטיקים פרגיות אצלנו בבית קוראים להם וכיף לאכול אותם עם אורז, תפוחי אדמה, בורגול או סתם בתוך פיתה
עם חומוס סלט וצ'יפס (והרבה חריף)...

אז מה צריכים לעשות כדי להרשים בכלום זמן ולהשביע את בני הבית?

מגש פרגיות (8 פרגיות)
5 כפות רוטב צ'ילי מתוק
5 כפות סילאן
2 שיני שום כתושות
מלח/פלפל
מעט פפריקה אדומה מתוקה בשמן
מעט שמן זית

אופן ההכנה:
מנקים מגידים ושומן את הפרגיות
מניחים בקערה גדולה, מוסיפים את רוטב הצ'ילי, את הסילאן, שמן זית, שום כתוש, פלפל ומלח ופפריקה
(וכל תבלין נוסף שאוהבים) מערבבים היטב ומעסים עם הידיים ונותנים לנוח לפחות שעה במקרר.

מחממים מחבת גריל פסים היטב וצולים היטב את הפרגיות משני הצדדים.



אני הגשתי על בורגול מדהים והיה טעיםםםםם


בתיאבון!

Go Check the beautiful Keto Party Yaidy had ! @sweetketolife