מופעל על ידי Blogger.

Translaton

Red Velvet Cupcakes - קאפקייק'ס קטיפה אדומה

>> יום חמישי, 8 בדצמבר 2011



דברים טובים באים באריזות קטנות
והקאפקייק'ס הללו הן ההוכחה הכי טובה לכך
הן לא רק נראות נפלא הן גם טעימות והציפוי שלהן כל כך עשיר וטעים שפשוט קשה לעמוד בפניהן ואי אפשר להסתפק
רק באחת.

בתקופת החגים בארה"ב עוגת הקטיפה האדומה (Red Velvet) זוכה למקום הראוי לה, ואני מאוהבת בה ובקאפקיי'ס
לא רק בתקופת החגים אלא תמיד.

אז להתמכר לטעם וליופי ולהנות מהרכות והקטיפתיות.








Red Velvet Cupcakes - קאפקייק'ס קטיפה אדומה

1/2 2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
2 כפות קקאו לא ממותק
2 בקבוקי צבע מאכל אדום (כן כן זאת לא טעות)
110 גרם חמאה רכה
1/2 1 כוס סוכר
2 ביצים בטמפ' החדר
1 כפית תמצית וניל
1 כוס ריוויון בטמפט' החדר (אפשר להמיר בכוס חלב פחות כף ולערבב לתוכו כף חומץ ולתת לזה לעמוד כמה דקות)
1 כפית חומץ
1 כפית סודה לשתייה

ציפוי קרם צ'ייז
2 חבילות קרם צ'ייז
100 גרם חמאה בטמפ' החדר
1 כפית תמצית וניל
4 כוסות אבקת סוכר

אופן הכנת הקאפקייק'ס

לחמם תנור ל-180 מעלות ולהכין תבנית שקעים בעטרות נייר.
לערבב קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה להשאיר בצד.
בקערה קטנה לערבב ביחד צבע מאכל ואבקת קקאו למעין משחה חלקה ולשמור בצד.
בקערת המיקסר לערבל חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ורכה (בערך 3 דקות), מוסיפים בהדרגה ביצים, תמצית
וניל ואת משחת הקקאו צבע מאכל. ומערבלים
מדי פעם בעזרת ספיטולה לגרד את דפנות הקערה.
מוסיפים לקערת המיקסר 1/3 מהקמח ומערבלים היטב ואז 1/2 מכמות הריוויון. ממשיכים עד 1/3 כוס קמח נוסף ואת החצי הנוסף של הריוויון.
מסימיים בשאר הקמח הנותר.
ממשיכים לערבל עד שהכל הופך לתערובת אחידה.
בקערה קטנה מערבבים חומץ ואבקת סודר לשתייה (זה די תוסס) ומוסיפים את התערובת לקערת המיקסר ומערבבים
היטב.

בעזרת כף גלידה מוזגים 3/4 מבלילת הקאפקייק'ס לעטרות הנייר ואופים בין 20 ל-22 דקות או עד שקיסם שננעץ
במרכז הקאפקייק'ס יוצא יבש.
מקררים את הקאפקייק'ס היטב לפני הציפוי.

ציפוי קרם צ'ייז

בעזרת המיקסר מערבלים חמאה וקרם צ'ייז במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ללא גושים (בערך  
2 - 3 דקות).
מוסיפים תמצית וניל.
בהדרגה מוסיפים את אבקת הסוכר עד שהתערובת אחידה.
מגבירים מהירות ומערבלים עד שהתערובת קרמית.
מעבירים לשקית זילוף ומזליפים על הקאפקייק'ס המצוננים..

טיפ - אני מפוררת פירורי קאפ קייק'ס על הציפוי למראה עשיר יותר.


שומרים במקרר.




1 comments:

Winnie 11 בדצמבר 2011 בשעה 5:33  

הם ניראים פשוט יפהפיים!!

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP