מופעל על ידי Blogger.

Translaton

שבלולי פיצה

>> יום רביעי, 14 בדצמבר 2011


בית מלא בילדים זה אומר לבלות במטבח שעות לא מעטות.
כל יום אני מנסה להפתיע את החבר'ה ולהכין להם מטעמים שיקלעו לחיך.

שבלולי הפיצה האלה הם פשוט חטיף מעדן מטריף שעבור בני הנוער שלי מהווה ארוחה קלילה טעימה ומשביעה.

הבצק נפלא לעבודה ואפשר לגוון במילוי השבלולים ולהתפרע כיד הדמיון.

אז יאללה לעבודה !


שבלולי פיצה - מקור קרין גורן

3 כוסות קמח
1 כף שמרים
1 כף דבש
1 כף מלח
300 מ"ל מים פושרים

הצעות למילוי השבלולים

רוטב פיצה מוכן (או רוטב פיצה ביתי)
גבינה צהובה מגורדת
זיתים חתוכים
פיטריות חתוכות

גבינת שמנת מעורבבת בשבבי שום
ברוקולי מבושל קצוץ דק

אופן ההכנה:
בקערת המיקסר לערבל יחד קמח שמרים דבש מלח ומים במשך 10 דקות, עד לקבלת בצק רך חלק וגמיש.
מכסים במגבת מטבח נקייה ושומרים במקום חם עד שהבצק מכפיל את נפחו.

חותכים ל-2 כדורים ומרדדים על משטח מקומח לעלה ישר
מורחים רוטב פיצה, גבינה מגורדת זיתים ופיטריות ומגלגלים לרולדה. חותכים בזהירות פרוסות ומניחים בתבנית
משומנת.

ממשיכים עם הכדור השני באותה צורה, מרדדים מורחים את הגבינה המעורבבת בשבבי שום, מעל מניחים את
הברוקולי הקצוץ ומגלגלים לרולדה. פורסים לפרוסות ומניחים בתבנית נוספת.

אופים בחום 180 מעלות כ-40 דקות או עד שהמאפים זהובים וריחניים.

מגישים ליד סלט גדול ורוטב גבינת שום מעוטרת בבצל ירוק.






בתיאבון!!






5 comments:

Winnie 15 בדצמבר 2011 בשעה 14:38  

השבלולים ניראים מגניביםםםםםםםםם
מאד מוצא חן בעיני :)
וגם התמונות מקסימות

אנונימי,  5 בפברואר 2012 בשעה 3:06  

מעולה!!
בתור ארוחהה פלוס ובתור אפריטיף...
קל וטעים...
נשיקות יקרה שונטי

אנונימי,  9 בפברואר 2012 בשעה 17:37  

היי, אשמח אם תיצרי עימי קשר דרך האתר:
http://www.foodsdictionary.co.il/

נשמח לשתף איתך פעולה.
תודה,
גיא.

מיכל אופיר גירושין 7 במאי 2012 בשעה 11:27  

אמממ נראה מאוד טעים. הבאת לי אחלה של רעיון איך לפנק את הילדים והבעל. גם המתכון מאוד פשוט וקל לעשייה. תודה רבה.

דיאטה מהירה 20 בנובמבר 2012 בשעה 4:29  

כמה קלוריות יש בשבלוצי פיצה? איזה תפריט אפשר לאכול לשלב איתו?

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP