מופעל על ידי Blogger.

Translaton

עוגת אגסים

>> יום שלישי, 21 בדצמבר 2010


לעוגת האגסים המדהימה הזאת הגעתי לגמרי בלי כוונה..
שוב אגסים שיושבים מיותמים, ואף אחד לא נוגע, אבל עדיין מריחים נפלא ומתוקים יותר מדבש וחבל לי להזביל..

אז אם אצלנו אוהבים כל כך עוגת תפוחים, למה שלא נכין בדיוק אותה עוגה רק הפעם עם אגסים?

שוב דבר רע לא יכול לצאת מהשילוב המנצח הזה.
באין צדק אחת העוגות הטובות פשוטות וקלות שאכלתי, אל תתנו למראה התמים משהו שלה להטעות אותכם
כל ביס, נגיסה מגן עדן - מומלצת בחום!!


עוגת אגסים בחושה מדהימה - ניצי ז"ל

1 כוס קמח
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
מעט קינמון
מעט תמצית וניל
4 אגסים מקולפים קצוצים קטן

אופן ההכנה

בקערת המערבל לערבב ביחד קמח סוכר אבקת אפייה סוכר וניל וקינמון
להוסיף ביצים שמן ווניל ולערבל עד לאיחוד
לעצור את המיקסר ולהוסיף את האגסים, לערבב היטב בעזרת מרית עד שהאגסים מכוסים בבלילה.

לשמן תבנית אינגליש קייק או תבנית 24 קפיצית ולשפוך את התערובת.

לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות.

להגיש ולהתענג!



עוגה של חורף

13 comments:

רבקה,  21 בדצמבר 2010 בשעה 18:40  

ראית? אני הקומנט הראשוןןןןןן!!! =]=]
בסוף גל הביא לי שני חתיכות היום! ממש מיוחד וטעים

אורה 25 באוגוסט 2011 בשעה 5:10  

תענוג רצוף.קל פשוט ומהיר.תודה רבה .אורה.

אורה 25 באוגוסט 2011 בשעה 5:11  

תענוג רצוף.קל פשוט ומהיר.מתאים בדיוק לאירוח בהפתעה.תודה רבה.אורה.

אנונימי,  27 באוגוסט 2011 בשעה 3:13  

אחלה עוגה!

אנונימי,  4 בינואר 2012 בשעה 10:17  

מכינה עכשיו.. מקווה שיצא טעים..:)

אנונימי,  20 באפריל 2012 בשעה 4:00  

אני רוצה משהו קצת יותר אישי,
חשבתי להכין את הבלילה של העוגה ולשפוך אותה לתוך כוסות עמידות בחום
אני יוכל להקפיא כל כוס ואחרי זה להפשיר אותה והעוגה תהיה בסדר?

אנונימי,  12 באוקטובר 2012 בשעה 7:27  

מכינה עכשיו :)
נראה אך....

תודה ושבת שלום :)

אנונימי,  19 באוקטובר 2012 בשעה 7:50  

הכנתי אותה והיא יוצאת רטובה וטעימה.וקלה לאכילה.פעם ראשונה שבעלי גמר הכל

Shiran Bashari 9 בנובמבר 2012 בשעה 15:25  

לפתע התחשק לנו משהו מתוק...קלה להכנה ומצויינת..תודה

אנונימי,  30 בנובמבר 2012 בשעה 7:39  

אפשר להכין ללא מיקסר ?

אנונימי,  16 בינואר 2013 בשעה 8:04  

הכנתי ויצא נפלא!

אנונימי,  19 בינואר 2013 בשעה 2:54  

יצא נפלא וטעים. מומלץ

אנונימי,  21 באוגוסט 2013 בשעה 13:18  

באמת שיצאה עוגה מדהימה. אני חושב שזו העוגה החדשה האהובה עלי. בתכנון: לנסות עם תפוחים ושזיפים. עם אפרסקים. עם תפוחים ואגוזי מלך, ואז שוב עם אגסים.
תודה רבה.

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP