מופעל על ידי Blogger.

Translaton

מרק עדשים כתומות

>> יום שני, 29 בנובמבר 2010






יש מרקים שלא צריך הרבה להוסיף ולדבר עליהם
הם פשוט חוויה לעין ולחיך
כזה הוא מרק העדשים הכתומות, ארוחה אמיתית משביעה ובריאה.
כיף להכנה ועוד יותר כיף לאכילה

בלי להכביר במילים , מתכון אחד שווה אלפי מילים


מרק עדשים כתומות

1 בצל גדול קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
2 כוסות עדשים כתומות
2 גזרים מקולפים ומגורדים על פומפיה
מים
אבקת מרק עוף
פלפל/מלח
כמון

אופן ההכנה
בסיר מטגנים בצל ושום עד להזהבה
מוסיפים את הגזר ומערבבים מעט
מוסיפים את העדשים ומים עד לכיסוי , מתבלים באבקת מרק עוף פלפל מלח וכמון ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-40 דקות, עד שהעדשים מתרככות.


בתיאבון!

9 comments:

נעמה פלד 30 בנובמבר 2010 בשעה 2:38  

נראה נפלא ומחמם. אצלנו קצת חסרים לחגיגה הזו רוח וקרה, אבל אולי זה עוד יקרה.

את יום המרק שלנו את מכירה?

אנונימי,  30 בנובמבר 2010 בשעה 14:52  

עם הגשם הראשון אני אכין את המרק
תודה

חגית343

אריאלה פיקסלר אלון 30 בנובמבר 2010 בשעה 23:42  

בול כמו שאני מכינה, אבל בול !!!
אין על הפשטות המחבקת והטעימה הזו, פשוט אין.
ועל הדרך גם אני מחבקת אותך, יא יפה אחת.
נשיקות לכולכם שם.
ארי

סיון מאירי 2 בדצמבר 2010 בשעה 8:13  

מקסים מקסים מקסים
התמונות חיממו לי את הלב
מזכיר לי את המרק של אמא שלי
אולי אבקש ממנה שתכין לי אותו שוב..

רק שיגיע כבר גשם

רבקה,  21 בדצמבר 2010 בשעה 18:41  

ממש מתאים לקור בחוץ
נראה טוווווווב

talush.anavim 4 בספטמבר 2011 בשעה 15:34  

מתכון מנצח! הכנתי אותו פעמיים כבר ובשתי הפעמים יצא מושלם

maman21@netvision.net.il,  20 באוקטובר 2011 בשעה 5:56  

באמת פשוט, בהחלט טעים.
פשוט וטעים מאוד מתאים.

אנונימי,  15 בנובמבר 2012 בשעה 4:53  

ממש טעים! תודה על המתכון..חורף נעים וטעים לכוללללם

אנונימי,  28 בינואר 2013 בשעה 23:10  

אחלה צרק

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP