מופעל על ידי Blogger.

Translaton

כרוב מאודה ובשר

>> יום ראשון, 21 בנובמבר 2010




הימים פה ימים של חורף

ימים של קור שצבועים בצבעי חום ואדום של שלכת
כבר שמתעוררים כל כך קר שאני עדיין במיטה מחליטה על האוכל שילווה אותנו במשך היום.


ימי ראשון הם ימים של סטלבט
הילדים בבית והיום נמרח באיטיות של סוף שבוע ותחילת שבוע חדש
כולנו ביחד ישובים לארוחה ואין כמו תבשיל קדירה שמתבשל לו שעות ומוכן בדיוק בזמן להשביע..

החלטתי על תבשיל כרוב עם בשר
כרוב מאודה בבישול איטי וארוך שלתוכו זרקתי 4 המבורגרים חתוכים לרצועות דקות שיתבשלו ויתרככו ויקבל את הטעם
ואת הניחוח של הכרוב.


תבשיל כרוב מאודה עם בקר

1 כרוב חתוך לרצועות דקות
1 בצל קצוץ
1 שן שום
1 קופסאת רסק עגבניות
4 המבורגרים
1 כפית אבקת מרק
2 כפות קטשופ
פפרקיה
מלח
פלפל
שמן

אופן ההכנה:
בסיר גדול מטגנים בצל ושום בשמן עד להזהבה
מוסיפים את רצועות הכרוב ומערבבים היטב בבצל.
מערבבים רסק עגבניות במעט מים, מוסיפים את אבקת המרח, פלפל פפריקה ומלח ושופכים לתערובת הכרוב
מערבבים ומוודאים שהכרוב מכוסה לחלוטין (אם יש צורך להוסיף מעט מים מוסיפים).

חותכים לקוביות קטנות את ההמבורגרים ומוסיפים לסיר הכרוב.
מערבבים ומבשלים על אש קטנה/בינונית במשך 3 שעות.

מגישים ומתענגים על תבשיל קדירה של חורף





2 comments:

אסנת,  1 בדצמבר 2010 בשעה 12:14  

תודה על הרעיון! הכנתי עם בשר טחון ויצא ממש טעים!

רבקה,  21 בדצמבר 2010 בשעה 18:46  

נראה עשיר ביותר

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP