מופעל על ידי Blogger.

Translaton

ריבת דובדבנים

>> יום רביעי, 7 ביולי 2010



אין לדעתי דבר יותר טעים מלהתחיל את הבוקר עם פרוסת צנים מרוחה בחמאה משובחת
ועליה שכבת ריבה ביתית.

ככה אני אוהבת להתחיל את הבקרים שלי כשיש לי זמן
וכאשר נגמרים כל המתוקים האחרים.

ריבה שנעשית בבית - יש בה לא רק את הטעם הנכון ואת הצבע והמרקם,
אלא טעמים של בית
וכמו כל דבר שנעשה בבית , הטעמים הם פשוט מיוחדים ונפלאים!




ריבת דובדבנים

1 ק"ג דובדבנים שטופים מגולענים וחתוכים
750 גרם סוכר
מיץ מ-1 לימון
10 גלעיני דובדבנים

אופן ההכנה
על סיר כבד מעל להבה בינונית מערבבים את הדובדבנים והסוכר עד להמסה מוחלטת
של הסוכר בדובדבנים

ממשיכים לבשל על להבה בינונית/קטנה
בשלב זה הדובדבנים מגירים נוזלים
שופכים את מיץ הלימון, מוסיפים את גלעיני הדובדבנים (פקטין טבעי) ומערבבים מדי פעם
מבשלים על להבה קטנה במשך שעתיים או עד שמסמיך.
מצננים.

מעבירים לצנצנת שטופה ומעוקרת.



שומרים במקרר ונהנים מכל ביס!

5 comments:

מיקי,  8 ביולי 2010 בשעה 14:34  

נקרא טעים בייתי חמים מעורר חשק לעוד
תודה

fairy_mi 10 ביולי 2010 בשעה 5:39  

מסכימה איתך בהחלט - אין כמו ריבה ביתית!
ומהיום הראשון שניסיתי
לא יכלתי להפסיק להבין...
פשוט לא משתווה לקנויות...
הריבה שלך נראית נהדרת!
בהחלט חגיגות דובדבנים מוצלחות אצלך בבית :)

רבקה,  10 ביולי 2010 בשעה 23:29  

זה היה טעייייייייייים!=]

כן כן זאת אני אחרי שנים שלא היתי פה
תמיד זה כיף

אנונימי,  26 ביולי 2010 בשעה 14:20  

נראה מצויין אוהבת
חגית343

אנונימי,  4 באוגוסט 2010 בשעה 8:28  

נראה מעולה!
יש גם מתכון מעולה לעוגיות ריבת חלב. אם אתם מעדיפים בבוקר עוגיות מעולות וכוס חלב/ קפה זה מתכון מומלץ!

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP