מופעל על ידי Blogger.

Translaton

סלט קפרזה

>> יום שלישי, 2 ביוני 2009



נכנסתי לשוונג של פוקצ'ות ופיצות
כל כך טעים וקל להכין וכל יום אני מנסה תוספת אחרת מעל..
ואם כבר אני בשוונג ובתוך הניחוחות של איטליה , הכי מתאים ללוות את הלחמים הפוקצ'ות והפיצות סלט קפרזה איטלקי
קל להכנה וכל כך יפה שזה פשוט מתבקש ליד.

סלט קפרזה
2 עגבניות גדולות בשלות
15 כדורי מוצרלה במים
צרור עלי בזיליקום טרים
3 כפות שמן זית
1 כפית חומץ בלסמי
מלח/פלפל

אופן ההכנה:
לחתוך את העגבניות לפרוסות ולסדר יפה בצלחת הגשה
לחוך את כדורי המוצרלה לחצי ולהניח על פרוסות העגבניות
לפזר את עלי הבזיליקום מעל בצורה יפה
לערבב את השמן והחומץ ולשפוך מעל
לתבל בפלפל ומלח ולהגיש.


6 comments:

אריאלה פיקסלר אלון 2 ביוני 2009 בשעה 23:22  

גוד מורנינג סיס !
אז ככה, את ההתקף האיטלקי שלי אני חווה כבר כמה שנים טובות (אבא שלי עם שורשים מארץ המגף הרי), אבל האמת? שלא תפנטזי שזה ייגמר לך...
תתכונני...
וואנס התחלת- נגמר סיפוריישן !
ואת.... איך יש לך את היכולת הזאת להפוך כל סלט סתמי לאחושקשוקי של סלט ...
משתחווה אפיים ארצה.
מאוהבת אנושות .

(למה אין פה אייקונים?)....

fairy_mi 3 ביוני 2009 בשעה 3:21  

יקירתי, את משתבחת לך כמו יין טוב
כל פוסט יותר יפה ומעורר תיאבון מקודמו... קבלי ח"ח.
מאוד אוהבת את הסלט הזה
כל כך יפה וכל כך טעים
האיטלקים יודעים מה הם עושים, אין ספק
וגם את גבירתי
אהבתי!

טעמים במטבח רחוק 4 ביוני 2009 בשעה 8:24  

גוד מורנינג פלואר !!
איטליה בצבעים וטעמים אף פעם לא נראתה טוב יותר! ואכן זה ממכר ברמות.
אתמול חמי הגיע ורצה עוד מהלחם הטעים הזה..

תודות יפה שלי
אוהבת מאוד מאודים.

טעמים במטבח רחוק 4 ביוני 2009 בשעה 8:25  

תודה לך פיית אגדות :}
איזה נעים לשמוע את זה.

}{

רבקה,  6 ביוני 2009 בשעה 17:51  

ווואווו! זה נראה כל כך טוב!!

טעמים במטבח רחוק 6 ביוני 2009 בשעה 22:09  

רבקה אני אכין לכם שוב בשידור חוזר }{

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP