מופעל על ידי Blogger.

Translaton

בראוניס לפסח

>> יום שלישי, 7 באפריל 2009




אין דבר שאי אפשר לאכול בפסח..
זהו - זה רשמי
!

אם פעם היינו יושבים ומפנטזים על האוכל של אחרי פסח היום אני מוצאת את עצמי עסוקה בלאסוף מתכונים שאפשר להכין בפסח
יש הכל ממש.. כל דבר שאוכלים ביום רגיל אפשר כיום לאכול בפסח.

את ניג'לה אני מעריצה, רואה את תוכנית הבישול שלה בטלויזיה אוספת באהדה את הספרים שלה ונהנית ממתכונים מדהימים
.
את הבראוניס שלה אני מכינה לא רק לפסח אלא תמיד, פתאום נזכרתי שאין בהם טיפת קמח והם מתאימים לפסח. לרוץ להכין!

בראוניס - מתוך הספר Nigella Express
225 שוקולד מריר
225 גרם חמאה
2 כפיות תמצית וניל
200 גרם סוכר (1 כוס)
3 ביצים
150 גרם אגוזים קצוצים גס

לחמם תנור ל-170 מעלות.
בסיר כבד על להבה בינונית להמיס חמאה ושוקולד.

להוסיף לסיר תמצית וניל וסוכר לערבב ולצנן מעט.

להוסיף את הביצים והאגוזים לסיר ולערבב היטב.

להעביר את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 24 ס"מ משומנת ולאפות בין 25 ל-30 דקות (יתכן שיותר)

העוגה מוכנה כשהבסיס יבש אך העוגה עדיין קצת לחה
ברגע שהיא מצטננת היא תתקשה יותר, לחתוך לריבועים ולהגיש בתוספת גלידה חג טעים ושמח


חג שמח וטעים ביותר

4 comments:

נטלי 7 באפריל 2009 בשעה 14:50  

נראה טעים לאללה! אני מאוד אוהבת את המתכונים של נייג'לה אהובתי:-)
חג שמח!

טעמים במטבח רחוק 7 באפריל 2009 בשעה 19:15  

תודה נטלי
גם אני היא מקסימה ויש לה תוצרות נהדרות.

חג שמח
מחכה שמישהו יזרוק אותי כבר מהמטבח החג הזה!!!

fairy_mi 9 באפריל 2009 בשעה 13:57  

נראה מצוין, והדבר הכי מצוין כאן הוא שהמתכון לא מכיל שום קמח תפוחי אדמה או קמח מצה... לא אוהבת את העוגות המיוחדות לפסח, מעדיפה את הנטולים מראש.
פסח נפלא לך ולכל המשפחה

טעמים במטבח רחוק 9 באפריל 2009 בשעה 23:48  

תודה לך יקירתי
שימשיך להיות חג שמח וטעים
:}

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP