מופעל על ידי Blogger.

Translaton

נשיקות - קציפות מרנג

>> יום שני, 9 במרץ 2009


שוב נשארתי עם מלאי של חלבונים וצריך להכין משהו
הכי קל והכי טעים הכי אלגנטי והכי לשתף את הבעל המוכשר שלי, זה להכין נשיקות
אז הוא מכין לי את הנשיקות הכי יפות בעולם וגם הוא שותף לעשייה של משלוחי המנות - כמה כיף שיש שיתוף :}


את המתכון נתתי בעבר ואפרסם אותו שוב

4 חלבונים
כוס וחצי סוכר
חצי כפית חומץ
1 כפית קורנפלור

להקציף חלבונים לקצף נוקשה להוסיף בהדרגה את הסוכר להוסיף חומץ וקורנפלור בבת אחת וולהקציף עד שהתערובת קשה וחזקה.
אפשר להוסיף לקצף הקשה סוכריות צבעוניות, צבע מאכל ולקפל לתוך התערובת, אני הוספתי צבע מאכל כתום והן יצאו יפיפיות כל כך..

להעביר לשקית זילוף ולזלף על תבנית מכוסה בנייר אפיה נשיקות.

לאפות בתנור שחומם ל-100 מעלות במשך 3 שעות, לוקח להן זמן אבל הן מתיצבות ונשמרות בחוץ

לא לשמור במקרר, סופחות לחות.

נשיקות מרנג

2 comments:

Shirley 10 במרץ 2009 בשעה 8:08  

נכנסתי כדי לראות מקרוב מה היה בתוך המשלוחים לחברים מהעבודה :-)
יקירתי, הכל נראה טעים, ביתי, מזמין ומושקע.

כל הכבוד!!

חג שמח ומתוק
שירלי נמש

טעמים במטבח רחוק 12 במרץ 2009 בשעה 9:31  

תודה לך יקירתי
חג שמח, אם עדיין אפשר להגיד
ותודה על ההמלצה לאוזני המן מדהימות ביותר
}{

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP