מופעל על ידי Blogger.

Translaton

בוריק תפוחי אדמה

>> יום ראשון, 15 במרץ 2009



בוריק זה מאכל מבית שאני מאוד אוהבת
עלי בצק דקיקים ממולאים בביצה או בפירה תפוחי אדמה מתובלים, צ'יק צ'ק מטוגנים ויש ארוחה
ימי ראשון הם ימים של ארוחות בצ'יק.
כיון שאוכלים הרבה בסוף השבוע ויום ראשון עדין חופש וכולם בבית, אני אוהבת להכין דברים קלים
הבכור ביקש שניצלים ופירה
הבינוני לא רצה אבל רצה משהו מהפירה
נזכרתי שצריך לחסל את החמץ לקראת הפסח המתקרב בצעדי ענק והחלטנו על בוריק, סלט ליד וטחינה ירוקה
אין ספק שהנסיך אכל ארוחת מלכים.

בוריק
עלים מוכנים של בוריק (באים בחבילות של 12 עלים)
פירה מתפוחי אדמה
1 ביצה
מלח פלפל
פטרוזיליה קצוצה
(אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם)

לערבב את הביצה במהירות בתוך פירה תפוחי האדמה, להוסיף תבלינים ולערבב
לחמם מחבת עם מעט שמן (אני מספיגה מעט שמן על מגבת נייר ווככה משמנת את המחבת)
להניח על עלה הבוריק מעט מתערובת תפוחי האדמה, לגלגל ולסגור קצוות
לטגן משני הצדדים ולהספיג על נייר מגבת.




4 comments:

אנונימי,  17 במרץ 2009 בשעה 4:43  

איזה יופי אחותי ברמות על
נשיקות חן

טעמים במטבח רחוק 17 במרץ 2009 בשעה 21:06  

תודה יקירתי
שמחה שאהבת }{

אריאלה פיקסלר אלון 21 במרץ 2009 בשעה 23:19  

כפרה מדהימה שלי !
אני מטורפת על בוריקים בשלל מליות, עם תפ"א, עם ביצה, עם טונה, לא חשוב.... נתת לי רעיון מה לעשות עם העלים שנותרו לי במקפיא לפני הפסח.
נשמה, אני מתגעגעת לאללה.
הראלי עוד קצת ישן, אז הרשתי לעצמי להתענג על עוד פוסטים שמאפשרים לי להגיב... את מרשה, נכון?
תגידי איפה מסמנים שאוכל לקבל תגובה על התגובה שלי, כמו שיש בתפוז?
וואלה, עוד לא למדתי את הפורמט הזה שלך פה. אוףףף !

Rebecca 23 במרץ 2009 בשעה 21:33  

זה נראה טעים!
התמונה ממש נראת טוב

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP