יום שישי, 12 בדצמבר 2008

קבבונים על מקל קינמון


קציצות בשר טחון אפויות בתנור בהגשה שונה, על מקלות קינמון
הטעם והניחוח לא דומה לשום דבר אחר.

קבבונים:
חבילה בשר טחון
1 בצל מטוגן לשקיפות
פטרוזיליה קצוצה
תבלין לקציצות
מלח
פלפל
מקלות קינמון (לשטוף תחת ברז ולייבש)

לערבב את כל המרכיבים לעיסה אחידה ולתת לעמוד חצי שעה לספיגת טעמים
ליצור בידיים רטובות קבבונים ולנעוץ מקל קינמון בתחתית הקציצה
לאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שהקציצות שחומות.

בתיאבון.

3 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

מפתה ברמות על, ביום ששי הקרוב בטוח במטבחי
שאפו חן כספי

Roniti אמר/ה...

בתיאבון !
מבטיחה טעם חדש ומיוחד.

אנונימי אמר/ה...

אני לא מטגנת את הבצל בד"כ, והוא טעים מאוד, הפעם אני עושה על מקל קינמון זו תהיה הפעם הראשונה, אני מציעה להגיש עם אורז\ ציפס\ רוטב טחינה(מומלץץץ)\ עם כל סלט שתבחרו.. מנה סוף הדרך.. בכבוד רב
אינאס ,עובדת סוציאלית ואימא לשניים מנצרת.
בתיאבון

Go Check the beautiful Keto Party Yaidy had ! @sweetketolife