מופעל על ידי Blogger.

Translaton

קבבונים על מקל קינמון

>> יום שישי, 12 בדצמבר 2008


קציצות בשר טחון אפויות בתנור בהגשה שונה, על מקלות קינמון
הטעם והניחוח לא דומה לשום דבר אחר.

קבבונים:
חבילה בשר טחון
1 בצל מטוגן לשקיפות
פטרוזיליה קצוצה
תבלין לקציצות
מלח
פלפל
מקלות קינמון (לשטוף תחת ברז ולייבש)

לערבב את כל המרכיבים לעיסה אחידה ולתת לעמוד חצי שעה לספיגת טעמים
ליצור בידיים רטובות קבבונים ולנעוץ מקל קינמון בתחתית הקציצה
לאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שהקציצות שחומות.

בתיאבון.

3 comments:

אנונימי,  14 בדצמבר 2008 בשעה 7:46  

מפתה ברמות על, ביום ששי הקרוב בטוח במטבחי
שאפו חן כספי

טעמים במטבח רחוק 15 בדצמבר 2008 בשעה 8:26  

בתיאבון !
מבטיחה טעם חדש ומיוחד.

אנונימי,  14 באוגוסט 2010 בשעה 10:51  

אני לא מטגנת את הבצל בד"כ, והוא טעים מאוד, הפעם אני עושה על מקל קינמון זו תהיה הפעם הראשונה, אני מציעה להגיש עם אורז\ ציפס\ רוטב טחינה(מומלץץץ)\ עם כל סלט שתבחרו.. מנה סוף הדרך.. בכבוד רב
אינאס ,עובדת סוציאלית ואימא לשניים מנצרת.
בתיאבון

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP