יום חמישי, 20 בנובמבר 2008

עוגת תפוזים - ארומה




את העוגה הזאת טעמתי בפעם הראשונה בארומה כשביקרתי בישראל והתאהבתי
זאת היתה אהבה מטעם ראשון
אני אוהבת עוגות בחושות, אוהבת תפוזים
והשילוב הזה בתוספת הסירופ שגורם לעוגה להיות רטובה ורכה בכלל דיבר אל ליבי...
האהבה היתה דו צדדית, אני מכינה את העוגה וכל פעם היא יוצאת טובה יותר , מוצלחת יותר, טעימה יותר.. סיפור אהבה אמיתי
..

עוגת תפוזים - קפה ארומה
1 כוס קמח
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
4 ביצים
3/4 כוס שמן
1 כוס תפוזים

לסירופ -
1 כוס מים
3/4 כוס סוכר
1/2 לימון

אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם סוכר.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
בקערה נפרדת מערבבים שמן חלמונים ותפוזים.
להוסיף חומרים יבשים לחלמונים ולערבב עם החלונים המוקצפים
להעביר לתבנית ,בתנור שחומם ל- 150 מעלות 30 דקות (אני אפיתי בתבניות אישיות)

להרתיח מים סוכר ולימון ושהעוגה חמה לשפוך באופן שווה מעליה

3 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

לאחר שערב מפגש "בנות הבאולינג" הסתיים ועל השולחן כיכבו מעטמים מהבלוג תרשי לי להכין את עוגת התפוזים לסוף השבוע רק לחשוב על קוקוס עושה לי טוב
נראה יאמי יאמי
חן פולג

Roniti אמר/ה...

בהצלחה יקיריתי
הוכחות בתמונות יתקבלו בשמחה

נשיקות.

roielahav אמר/ה...

עוגה מדהימה, טעימה ועסיסית! התמכרתי...

רוצו לראות את המתכונים המטורפים ללא גלוטן וללא פחממות https://www.moresweetthansalty.com/instaposts/