מופעל באמצעות Blogger.

Translaton

עוגת תפוזים - ארומה

>> יום חמישי, 20 בנובמבר 2008




את העוגה הזאת טעמתי בפעם הראשונה בארומה כשביקרתי בישראל והתאהבתי
זאת היתה אהבה מטעם ראשון
אני אוהבת עוגות בחושות, אוהבת תפוזים
והשילוב הזה בתוספת הסירופ שגורם לעוגה להיות רטובה ורכה בכלל דיבר אל ליבי...
האהבה היתה דו צדדית, אני מכינה את העוגה וכל פעם היא יוצאת טובה יותר , מוצלחת יותר, טעימה יותר.. סיפור אהבה אמיתי
..

עוגת תפוזים - קפה ארומה
1 כוס קמח
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
4 ביצים
3/4 כוס שמן
1 כוס תפוזים

לסירופ -
1 כוס מים
3/4 כוס סוכר
1/2 לימון

אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם סוכר.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
בקערה נפרדת מערבבים שמן חלמונים ותפוזים.
להוסיף חומרים יבשים לחלמונים ולערבב עם החלונים המוקצפים
להעביר לתבנית ,בתנור שחומם ל- 150 מעלות 30 דקות (אני אפיתי בתבניות אישיות)

להרתיח מים סוכר ולימון ושהעוגה חמה לשפוך באופן שווה מעליה

3 comments:

אנונימי,  25 בנובמבר 2008 בשעה 10:21  

לאחר שערב מפגש "בנות הבאולינג" הסתיים ועל השולחן כיכבו מעטמים מהבלוג תרשי לי להכין את עוגת התפוזים לסוף השבוע רק לחשוב על קוקוס עושה לי טוב
נראה יאמי יאמי
חן פולג

טעמים במטבח רחוק 25 בנובמבר 2008 בשעה 14:15  

בהצלחה יקיריתי
הוכחות בתמונות יתקבלו בשמחה

נשיקות.

roielahav 1 במרץ 2012 בשעה 12:48  

עוגה מדהימה, טעימה ועסיסית! התמכרתי...

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP