מופעל על ידי Blogger.

Translaton

עוגת סברינה ב-5 דקות

>> יום שבת, 6 ביולי 2013






עוגת סברינה מדהימה טעימה ומרגשת 
עוגה שכל הכנתה פחות מ-5 דקות ובטעם שלא ישאיר אף אחד אדיש.

בעבר הכנתי את עוגת הסברינה בהגשה אישית, תבנית קוגהולף קטנה אישית והזלפתי סירופ סוכר וקצפת מעל
הפעם החלטתי להכין בתור עוגה אמיתית.

גם יפה וגם טעימה ברמות!!

אז הנה עוגת סברינה להתעלף..

המצרכים:
1 גביע יוגורט
1 וחצי כוסות סוכר
2 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס גדושה קמח

1 כוס מים ליציקה על העוגה המוכנה

חצי בקבוק תמצית רום
2 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר

תותים שטופים וקצוצים

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני 180 צלזיוס.

בקערה בוחשים היטב את היוגורט, חצי כוס סוכר, ביצים אבקת אפיה וקמח.
את התערובת מעבירים לתבנית עוגה או לתבניות אישיות 
ואופים במשך 40 דקות או עד שמזהיב.

מוציאים מהתנור ויוצקים מיד כוס מי ברז. מצננים.

בסיר קטן מערבבים כוס מים כוס סוכר ואת תמצית הרום, מביאים לרתיחה ומצננים.
יוצקים את התערובת המצוננת על העוגה/ עוגות הצוננות

חוצים את העוגה לחצי ומרטיבים גם בסירופ.

מקציפים לקצף יציב חזק את השמנת המתוקה  והסוכר ומעטרים בפנים יחד עם התותים החצויים.

מתענגים על כל ביס!



2 comments:

אנונימי,  7 ביולי 2013 בשעה 21:21  

מוציאים מהתנור ויוצקים מיד כוס מי ברז. מצננים --

לא צריך להוציא את העוגה מהתבנית לפני כן? או שיוצקים את כוס המים ישר לתבנית?

תודה!

Roniti C. 8 ביולי 2013 בשעה 9:34  

ישר לתבנית בעוד העוגה חמה מאוד מהתנור. רק אחרי זה משחררים מהתבנית ויוצקים את הסירופ שהכנו מהרום והסוכר.

בהצלחה!

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP