מופעל על ידי Blogger.

Translaton

ריבת תות שדה

>> יום שבת, 8 ביוני 2013




לשמור את הקיץ בתוך צנצנת...

ריבת תות שדה מתוקה ריחנית וביתית. אין כמו פרוסת לחם טרי עם ריבת תות שדה שהכנו זה עתה.

כאשר העונה מגיעה ואיתם מגיעים התותים, אני מוצאת את עצמי מכינה את כל המתכונים עם התותים שיש
ואז פתאום, יש מין הרגשת שובע וזה הזמן לריבת תותים..
לשמור קצת מהטעם של הקיץ לימים של מחסור.

כל כך קל, כל כך טעים והריח שמתפשט בבית - שום פוסט לא יוכל לתאר לכם את הריח, הניחוח..
לרוץ למטבח, לתפוס קצת קיץ ולשמור!!


ריבת תות שדה

11/2 ק"ג תות שדה שטוף וחתוך לחצי
11/2 כוסות סוכר
מיץ מחצי לימון
קליפת לימון מגוררת מחצי לימון
ליבת תפוח עץ
כפית תמצית וניל משובחת

אופן ההכנה
בסיר כבד מערבבים את התות שדה, הסוכר מיץ הלימון, קליפת הלימון ליבת התפוח ותמצית הוניל ביחד על אש
די גבוהה.
כאשר התערובת מתחילה לבעבע, מנמיכים את האש ומערבבים מדי פעם.
נותנים לריבה להתבשל במשך שעתיים בערך, כאשר מדי פעם מערבבים קלות.

מעקרים במים רותחים צנצנת זכוכית ומעבירים את הריבה המוכנה אליה.


בתיאבון והנאה!

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP