יום שישי, 1 במרץ 2013

מאפיינס כרובית - פשטידות כרובית אישיות





אין כמו ארוחות קלילות חלביות 
הארוחות החלביות שלנו הן למעשה ארוחת מושקעות יותר מארוחות בשר
אני אוהבת להכין פשטידות, לחמניות, סוגים של חביתות בלינצ'סים ומה לא בעצם....
כל מתכון שהוא חלבי נרשם אצלי ונאגר לזמן המתאים.

מאפיינס כרובית זה דרך נוספת לצ'פר את הארוחה החלבית, ליד סלט עלים בתוספת לגבינות וחביתות..
יאממי

המתכון המקורי היה מעט שונה, אני שינתי המרתי קמח כוסמין, לקמח לבן טיגנתי את הבצל במקום להשאיר אותו
חי, התוצאה - נהדרת!!

אז אם גם לכם יש יום בשבוע שהוא יום החלבי שלכם, יום ללא בשר - תאפסנו את המתכון ותנסו - לא תפסידו!!!

מאפיינס כרובית

1 כרובית גדולה 
1 בצל גדול קצוץ דק
3 ביצים
1 יוגורט יווני 
חצי מיכל קוטג'
1/2 כוס קמח רגיל 
1 כפית אבקת אפייה
2 כפות פירורי לחם
מעט אגוז מוסקט
כף אבקת מרק
מעט פלפל לבן

אופן ההכנה:
בסיר גדול מרתיחים מים וחולטים את הכרובית, עד לריכוך מוחלט.
מעבירים לקערה ומועכים את הכרובית.
מחממים מחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבצל לכרובית ומערבבים היטב.
מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים היטב.
משמנים תבנית קאפ קייקס או קוקטיים אישיים מנייר ומעבירים מתערובת הכרובית זורים שומשום או קצח מעל.
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים למשך 40 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב ומתקשה.


בתיאבון!







2 תגובות:

חנהל'ה Chanale Leiner אמר/ה...

נשיקות, תודה <3

Roniti אמר/ה...

תודה לך יקירתי }{

Go Check the beautiful Keto Party Yaidy had ! @sweetketolife