מופעל על ידי Blogger.

Translaton

מאפיינס כרובית - פשטידות כרובית אישיות

>> יום שישי, 1 במרץ 2013





אין כמו ארוחות קלילות חלביות 
הארוחות החלביות שלנו הן למעשה ארוחת מושקעות יותר מארוחות בשר
אני אוהבת להכין פשטידות, לחמניות, סוגים של חביתות בלינצ'סים ומה לא בעצם....
כל מתכון שהוא חלבי נרשם אצלי ונאגר לזמן המתאים.

מאפיינס כרובית זה דרך נוספת לצ'פר את הארוחה החלבית, ליד סלט עלים בתוספת לגבינות וחביתות..
יאממי

המתכון המקורי היה מעט שונה, אני שינתי המרתי קמח כוסמין, לקמח לבן טיגנתי את הבצל במקום להשאיר אותו
חי, התוצאה - נהדרת!!

אז אם גם לכם יש יום בשבוע שהוא יום החלבי שלכם, יום ללא בשר - תאפסנו את המתכון ותנסו - לא תפסידו!!!

מאפיינס כרובית

1 כרובית גדולה 
1 בצל גדול קצוץ דק
3 ביצים
1 יוגורט יווני 
חצי מיכל קוטג'
1/2 כוס קמח רגיל 
1 כפית אבקת אפייה
2 כפות פירורי לחם
מעט אגוז מוסקט
כף אבקת מרק
מעט פלפל לבן

אופן ההכנה:
בסיר גדול מרתיחים מים וחולטים את הכרובית, עד לריכוך מוחלט.
מעבירים לקערה ומועכים את הכרובית.
מחממים מחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבצל לכרובית ומערבבים היטב.
מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים היטב.
משמנים תבנית קאפ קייקס או קוקטיים אישיים מנייר ומעבירים מתערובת הכרובית זורים שומשום או קצח מעל.
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים למשך 40 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב ומתקשה.


בתיאבון!







הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP