מופעל על ידי Blogger.

Translaton

כתף כבש בתנור

>> יום ראשון, 23 במאי 2010





כבש זה תמיד חגיגה

מאכל שקשור לחגים לימים מיוחדים
שהאיש שאיתי הפתיע והביא לי כתף כבש כל כך שמחתי שהיום ישר הפך להיות חגיגי
החלטתי ביום שישי להכין כתף כבש בתנור אבל ידעתי שאני היחידה שמטורפת על כבש
וחשבתי על תוספות לשולחן....
מיותר לציין ששום דבר לא נאכל חוץ מהכבש, הילדים טעמו והיו שותפים מלאים.

האמת, אי אפשר היה להישאר אדישים
הטעם היה משגע, הבשר רך ונימוח, חגיגה - כבר אמרתי ?


כתף כבש בתנור

כתף כבש
שמן זית
ריבת תפוזים
7 שיני שום
פלפל שחור
טימין

אופן ההכנה:

בעזרת סכין חדה מחוררים בבשר הכבש חורים ובתוכים נועצים את שיני השום.
מורחים בשמן זית היטב מכל הכיוונים
מורחים מעט ריבת תפוז (הטעם המתקתק מריר פשוט משתלב נפלא בבשר)
פלפל שחור
ומעל עלי טימין
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-185 בערך שעה ורבע.
(צריך לבדוק מדי פעם את הבשר כל תנור מגיב
אחרת)
כאשר הבשר רך, להסיר את נייר הכסף ולאפות עוד 10 דקות.

לחתוך לפרוסות, לעטר בטיימין ולהגיש.

בתיאבון!

2 comments:

fairy_mi 29 במאי 2010 בשעה 14:17  

תגידי את רוצה להרוג אותי?
זה נראה לך הגיוני? :)
זה בלתי חוקי התמונות הללו!

רבקה,  12 ביוני 2010 בשעה 21:30  

איזה כבש עסיסי יאמממ
רגע זה מה שאכלתי?

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP