המתכונים הכי טעימים נולדים בטעות או בלי כוונה
פשוט לוקחים תבלינים מתבלים מערבבים וזורקים לתבנית ומה שיוצא יוצא
לפעמים לא זוכרים אפילו מה שמנו ואיך תיבלנו ואי אפשר לחזור על ההצלחה ולפעמים הטעם כל כך נפלא
שמשחזרים הצלחה מיד ומכריזים על מתכון לשמור!
בדיוק ככה קרה לנו ביום שישי
העוף כבר היה במרינדה שלו, רק מחכה להיכנס לתנור וחזות העוף ממתינות לי לטיגון
אבל לא כל כך התחשק לי לעמוד ולטגן,
אז החלטתי להכין בדיוק אותה מרינדה לחזות העוף ולהכין אותם בסגנון מתקתק
ההצלחה היתה רבתית.
כיף לשחק במטבח להכין ולהנות.
חזה עוף מתקתק פיקנטי
4 חזות עוף חתוכים לקוביות/רצועות
2 כפות קורנפלור
1 כף אבקת צ'ילי
2 כפות סויה
2 כפות רכז רימונים
1 כפית דבש
1 כפית שום כתוש
פפריקה מתוקה בשמן
מעט שמן זית
אופן ההכנה
לערבב את חזות העוף בקורנפלור ובשמן זית ואז בשאר התבלינים
לכסות בנייר כסף ולהשאיר לספיגת טעמים במשך שעתיים במקרר
לחמם ווק ולטגן מ-2 הכייונים עד שמזהיב.
להגיש על אורז או ליד תפוחי אדמה.
2 תגובות:
Hey! I just discovered your blog, and it's great. We moved to the U.S a few years ago, and to NJ 2 years ago, and yes we miss the Israeli flavor everyday...My husband and I, actually started a food blog a few months ago as well for fun, check it out, would love to hear from you
:-)
נראה פשוט וטעים, תודה.
אני מניח שהטיגון בווק הוא עם ממש מעט שמן, נכון?
הוסף רשומת תגובה