יום ראשון, 21 בפברואר 2010

חזה עוף מתקתק פיקנטי





המתכונים הכי טעימים נולדים בטעות או בלי כוונה
פשוט לוקחים תבלינים מתבלים מערבבים וזורקים לתבנית ומה שיוצא יוצא
לפעמים לא זוכרים אפילו מה שמנו ואיך תיבלנו ואי אפשר לחזור על ההצלחה ולפעמים הטעם כל כך נפלא
שמשחזרים הצלחה מיד ומכריזים על מתכון לשמור!

בדיוק ככה קרה לנו ביום שישי
העוף כבר היה במרינדה שלו, רק מחכה להיכנס לתנור וחזות העוף ממתינות לי לטיגון
אבל לא כל כך התחשק לי לעמוד ולטגן,
אז החלטתי להכין בדיוק אותה מרינדה לחזות העוף ולהכין אותם בסגנון מתקתק

ההצלחה היתה רבתית.
כיף לשחק במטבח להכין ולהנות.



חזה עוף מתקתק פיקנטי

4 חזות עוף חתוכים לקוביות/רצועות
2 כפות קורנפלור
1 כף אבקת צ'ילי
2 כפות סויה
2 כפות רכז רימונים
1 כפית דבש
1 כפית שום כתוש
פפריקה מתוקה בשמן
מעט שמן זית

אופן ההכנה
לערבב את חזות העוף בקורנפלור ובשמן זית ואז בשאר התבלינים
לכסות בנייר כסף ולהשאיר לספיגת טעמים במשך שעתיים במקרר

לחמם ווק ולטגן מ-2 הכייונים עד שמזהיב.

להגיש על אורז או ליד תפוחי אדמה.





2 comments:

liron אמר/ה...

Hey! I just discovered your blog, and it's great. We moved to the U.S a few years ago, and to NJ 2 years ago, and yes we miss the Israeli flavor everyday...My husband and I, actually started a food blog a few months ago as well for fun, check it out, would love to hear from you 
:-)

 

odedee אמר/ה...

נראה פשוט וטעים, תודה.

אני מניח שהטיגון בווק הוא עם ממש מעט שמן, נכון?

רוצו לראות את המתכונים המטורפים ללא גלוטן וללא פחממות https://www.moresweetthansalty.com/instaposts/