מופעל על ידי Blogger.

Translaton

חזה עוף מתקתק פיקנטי

>> יום ראשון, 21 בפברואר 2010





המתכונים הכי טעימים נולדים בטעות או בלי כוונה
פשוט לוקחים תבלינים מתבלים מערבבים וזורקים לתבנית ומה שיוצא יוצא
לפעמים לא זוכרים אפילו מה שמנו ואיך תיבלנו ואי אפשר לחזור על ההצלחה ולפעמים הטעם כל כך נפלא
שמשחזרים הצלחה מיד ומכריזים על מתכון לשמור!

בדיוק ככה קרה לנו ביום שישי
העוף כבר היה במרינדה שלו, רק מחכה להיכנס לתנור וחזות העוף ממתינות לי לטיגון
אבל לא כל כך התחשק לי לעמוד ולטגן,
אז החלטתי להכין בדיוק אותה מרינדה לחזות העוף ולהכין אותם בסגנון מתקתק

ההצלחה היתה רבתית.
כיף לשחק במטבח להכין ולהנות.



חזה עוף מתקתק פיקנטי

4 חזות עוף חתוכים לקוביות/רצועות
2 כפות קורנפלור
1 כף אבקת צ'ילי
2 כפות סויה
2 כפות רכז רימונים
1 כפית דבש
1 כפית שום כתוש
פפריקה מתוקה בשמן
מעט שמן זית

אופן ההכנה
לערבב את חזות העוף בקורנפלור ובשמן זית ואז בשאר התבלינים
לכסות בנייר כסף ולהשאיר לספיגת טעמים במשך שעתיים במקרר

לחמם ווק ולטגן מ-2 הכייונים עד שמזהיב.

להגיש על אורז או ליד תפוחי אדמה.





2 comments:

liron 22 בפברואר 2010 בשעה 13:09  

Hey! I just discovered your blog, and it's great. We moved to the U.S a few years ago, and to NJ 2 years ago, and yes we miss the Israeli flavor everyday...My husband and I, actually started a food blog a few months ago as well for fun, check it out, would love to hear from you 
:-)

 

odedee 23 בפברואר 2010 בשעה 16:49  

נראה פשוט וטעים, תודה.

אני מניח שהטיגון בווק הוא עם ממש מעט שמן, נכון?

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP