מופעל על ידי Blogger.

Translaton

Funnel Cake - סופגניות משפך

>> יום שישי, 19 בדצמבר 2008




כל מי שאי פעם ביקר בארה"ב מכיר אותן
בכל פסטיבל רחוב, שוק או יריד הם נמצאים , הריח נישא למרחוק והטעם... אוחחח איזה טעם
קוראים להם Funnel Cake עוגות משפך והשם שלהם מעצם העשייה, שופכים את הבלילה לתוך השמן הרותח ומציריים בשעת המזיגה עיגולים עיגולים, דקה אחת והופכים לצד השני וזהו.. מוציאים מספיגים ושופכים המון אבקת סוכר
ושוב אפשר להתענג על הטעם והזיכרון.

הנה עוד דרך לחגוג את חג האורים חג המתוקים עם סופגניות קצת שונות בטעם נפלא.

עוגיות משפך מטוגנות - Funnel Cake
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
2 כפיות סוכר
2 ביצים בלולות
חצי כפית מלח
1 וחצי כוסות חלב (אני עשיתי כוס חלב וחצי כוס ריוויון butter milk)
1 כפית תמצית וניל

מנפים קמח אבקת סוכר ואבקת אפייה לתוך קערת המיקסר ומערבבים במהירות נמוכה מגבירים מהירות ומוסיפים ביצים מלח תמצית וניל וחלב ומערבלים היטב לעיסה חלקה
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף (אני העברתי לכלי שמשמש לקטשופ וחרדל מחנויות של 99 סנט, קטמתי את הפקק לחור גדול יותר וככה הזלפתי לשמן הרותח)
מחממים שמן בסיר רחב, מזליפים שופכים עיגול בתוך עיגול בתוך עיגול, מחכים שיזהיב מעט הופכים לצד השני
סופגים בנייר סופג ומפזרים בנדיבות אבקת סוכר לבן.

חג שמח ומתוק מתוק


(מתכון מתורגם על ידי - Every day - Rachel Ray)

12 comments:

סלינה,  19 בדצמבר 2008 בשעה 10:02  

הריח מגיע עד פה...חחחח
נראה בהחלט טעים!

טעמים במטבח רחוק 19 בדצמבר 2008 בשעה 10:24  

היי
איזה כיף שבאת לבקר
חג שמח יקירתי
}{

אנונימי,  21 בדצמבר 2008 בשעה 12:02  

חייבת לספר לך..
הכנתי את התערובת והכנסתי לכלי שאמור להגיע לבת הגדולה שלנו[אנחנו מוזמנים אליהם לנר הראשון]
הכנתי סופגניית משפך אחת לטעם..וכולם פה טרפו אותה!!

חההה
אצלם והראה לך מחר בה...אני לא הייתי אמורה להביא קינוח אבל הסופגניות משפך כל כך קרצו לי...

תודה שוב וחג שמח
שונטי

אנונימי,  22 בדצמבר 2008 בשעה 6:15  

נראה טוב מברחוק מזל שאני לא קרוב
חן נשיקות

טעמים במטבח רחוק 22 בדצמבר 2008 בשעה 10:00  

שונטי יקירתי איך אני מאושרת
איזה כיף
אכן סוג סופגניות שנגמרות בשניה שהן נעשות.
שיהיה לך חג טעים טעים
והמון אור ואהבה
}{

טעמים במטבח רחוק 22 בדצמבר 2008 בשעה 10:01  

חן הלוואי שהיית קרוב,
חג שמח יפה שלי
אוהבת אותך.

אנונימי,  22 בדצמבר 2008 בשעה 14:31  

ראיתי שהוספת עוד מטעמים ...יאממממי
תענוג...
אגב הצלחתי לצלם סופגנית משפך אם תרצי להציץ
קפצי לביקור באתר המטבח של איה....

תודה וערב נהדר
שונטל

אנונימי,  23 בדצמבר 2008 בשעה 3:16  

הכנתי ויצא אחד על אחד...
אחרי זה תפרסמי איזה מתכון יש לך לדיאטת בזק שלאחר החג החנוכה?
נשיקות חן

טעמים במטבח רחוק 23 בדצמבר 2008 בשעה 9:06  

שונטי אני רצה לראות
איזה כיףףףףףףף
חג שמח!!!

טעמים במטבח רחוק 23 בדצמבר 2008 בשעה 9:06  

חחחח חן
גם אנחנו מתכוננים לקראת אחרי החגים
זה כבר פשע עם כל המטוגנים והאוכל
נתחיל שבוע סלטים בשנה הבאה 2009 !!

אנונימי,  25 בדצמבר 2008 בשעה 4:34  

בוקר טוב..
רציתי לדעת איך אני יכולה לקבל עידכונים על הנעשה בבלוג שלך? אהבתי אותו מאוד הוא מקסים יום טוב וחג שמח.

טעמים במטבח רחוק 25 בדצמבר 2008 בשעה 11:45  

חג שמח
הוספתי עבור כל אלה שרוצים להתעדכן בכל רשומה חדשה, קוביה בצד ימין, הצטרף כמנוי לבלוג, בחרי שם את האתר בו תרצי לקבל עידכונים וכך תדעכני.

תודה וחג טעים ושמח!!

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP