מופעל על ידי Blogger.

Translaton

סופגניות או לא להיות ??

>> יום חמישי, 18 בדצמבר 2008




להיות להיות להיות!!!
פעם בשנה יש לנו חג מקסים כל כך, חג שכולו אור אירוח והמון מאכלים כל כך טעימים
אז אם פעם בשנה , נעשה את זה כמו שצריך
עם סופגניות מתוקות רכות מטוגנות מלאות בריבה נשפכת ובסוכר לבן עם לביבות באין ספור טעמים ועם מתנות לחגים.

שיהיה חג מלא אור

סופגניות
4 וחצי כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
1/3 כוס סוכר + כפית
1 כוס חלב חמים
2 ביצים טרופות
60 גרם חמאה רכה

שמן לטיגון

בקערת המיקסר להמיס את השמרים בחלב החמים והסוכר ולתת להם לתסוס
להוסיף בהדרגה כוס קמח ולערבל, להוסיף חמאה, ביצים סוכר ואת שאר הקמח בהדרגה
ללוש היטב עד שהבצק אחיד

משמנים קערה ומעבירים את הבצק לתפיחה במשך שעתיים.
אחרי שעתיים תופחים קלות על הבצק להוציא אויר ושוב מתפיחים במשך 45 דקות.

אחרי ההתפחה השנייה יוצרים כדורים בגודל פינג פונג ומשאירים תחת מגבת להתפחה נוספת של 45 דקות
כדורי הסופגניות אמורים לתפוח שוב והם מוכנים לקראת הטיגון

בסיר עמוק לחמם שמן להעביר את כדורי הסופגניות ולטגן משני הצדדים עד שהסופגניות זהובות ויפות.
כאשר הסופגניות מתקררות לפזר אבקת סוכר ולהזריק ריבת תות שדה מתוק.


חג שמח וטעים


2 comments:

מירי 19 בדצמבר 2008 בשעה 4:34  

איזה מראה שובה לב - ערימת הסופגניות היפהפיות האלה!
חג שמח!

טעמים במטבח רחוק 19 בדצמבר 2008 בשעה 10:45  

חג שמח יקיריתי
שהיה חג טעים במיוחד השנה
:)

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP