מופעל על ידי Blogger.

Translaton

בראווינס שוקולד

>> יום שבת, 4 באוקטובר 2008





בראוניס--המון שוקולד--טעם של עוד ---
פירגה --- המתכון מאחותה.

2 כוסות סוכר
6 ביצים שלמות (אני נשתמשתי ב-5)
2 כפות אבקת נס קפה איזה שרוצים
2 כפות תמצית וניל

לערבל במיקסר.

450 גרם חמאה
450 גרם שוקולד מריר

להמיס במיקרו לאט לאט ולהוסיף לתערובת הביצים ולערבל ביחד

כוס קמח
שקית אבקת אפיה

להוסיף לכל הבלילה

כוס אגוזים קצוצים גס
כוס שוקולד צ'יפס איזה שרוצים

לקמח בכף קמח ולהוסיף בבחישה ביד לתערובת.
לבחוש הכל ביחד

תבנית משומנת 27X33. חום 175........
30 דקות אפיה ולא יותר.....

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP