עוגה שוקולד קלאסית
בחושה קלה להכנה וטעימה בטירוףמומלצת - מתכון מבית היוצר של פירגה
אף פעם לא מאכזבת כמו שאר המתכונים שלה.
טיפ, אני את הנוזלים מחליפה בשמנת מתוקה - מומלצת בכל פה!
מצרכים:
כוס אבקת קקאו
2 כוסות סוכר
2 כוסות קמח
פקק יין מתוק
שקית אבקת אפיה
3/4 כוס שמן רצוי קנולה
3 ביצים טרופות במזלג
לערבב ולהוסיף:
1/2 1 כוסות מים פושרים (אפשר להמיר לנוזלים אחרים כמו:חלב מיץ או קפה וכו' - אני כאמור החלפתי לשמנת מתוקה)
שוב לערבב היטב לבלילה דלילה (אני עירבלתי במיקסר והוספתי אגוזי מלך קצוצים גס)
לצקת לתבנית משומנת מספר 24
ולאפות בתנור שחומם מראש כ-45 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
לקרם שוקולד
150 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
להמיס את השוקולד על להבה בינונית להוסיף את השמנת ולערבב היטב
למרוח את העוגה מכל הכיוונים
אפשר לטחון אגוזים ולצפות את העוגה מהצדדים
בתיאבון!
2 תגובות:
העוגה שוקולד העירה את החושים שלי בבת אחת!! אם לא הייתה על השיש עכשיו עוגת סולט + עוגת תפוחים..לא הייתי מתאפקת ומייד מכינה!
תודה לך.
היא באמת היתה הצלחה!
הוסף רשומת תגובה