מופעל על ידי Blogger.

Translaton

מרק ברוקולי מוקרם - חלבי

>> יום ראשון, 12 באוקטובר 2008



מרק ברוקולי חלבי עשיר וסמיך
מתאים לאירוח חלבי
אצלנו כיכב בבראנצ' לצד בורקסים פשטידת בצל וסלטים - מומלץ בחום.

המצרכים:

1/2 בצל קצוץ
6 כפות מרגרינה (אני השמשתי בחמאה)
8 כפות קמח
4 כוסות חלב
1 שקית ברוקולי קפוא
1 כוס ציר מרק עוף
8 חתיכות גבינה אמריקאית( אפשר להשתמש בגבינה צהובה רגילה)
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

בסיר גדול על להבה בינונית לטגן את הבצל בחמאה עד שיתרכך
להוסיף את הקמח ולבחוש בערך דקה
למזוג את החלב ולהנמיך את האש, לבחוש כל הזמן להמנעות גושים
בינתיים לחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות (אני השתמשתי בשקית ירקות קפואים של כרובית, ברוקולי וגזר)
להעביר לסיר קטן עם ציר מרק העוף ולהביא לרתיחה מעל להבה בינונית
להנמיך את הלהבה לכסות את הסיר ולבשל בערך 8 דקות.

כשתערובת החלב בסיר השני מתחילה להסמיך, להוסיף את הגבינה הצהובה ולערבב, להוסיף מלח פלפל

להעביר את הברוקולי לתערובת החלב והגבינה לערבב היטב ולהגיש מיד.

מקור המתכון, תורגם על-ידי.
http://www.recipezaar.com/121101

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP