יום רביעי, 8 באוקטובר 2008

פלפל וצ'ומה



מהמטבח הטריפוליטאי
סלסה חריפה עם המון שום

מצרכים
3 שיני שום
פפריקה אדומה חריפה
מלח
שמן
לימון
כמון
מים

אופן ההכנה
כותשים את השום ובוזקים מלח לרכך אותו
מוסיפים פפריקה אדומה מעל לימון שמן וכמון
מוסיפים מים מערבבים ומתענגים

חריף טעים

2 תגובות:

מרילין איילון אמר/ה...

כמה רחוק המטבח?
שנה טובה גם לך וגמר חתימה טובה!!

הצ'ומה ניראה מגרה...

Roniti אמר/ה...

היי מרילין
בניו-יורק הסתווית שמתקררת לקראת החורף.
שנה טובה.

תודה, תבואי לבקר יותר!!

Go Check the beautiful Keto Party Yaidy had ! @sweetketolife