מופעל על ידי Blogger.

Translaton

פלפל וצ'ומה

>> יום רביעי, 8 באוקטובר 2008



מהמטבח הטריפוליטאי
סלסה חריפה עם המון שום

מצרכים
3 שיני שום
פפריקה אדומה חריפה
מלח
שמן
לימון
כמון
מים

אופן ההכנה
כותשים את השום ובוזקים מלח לרכך אותו
מוסיפים פפריקה אדומה מעל לימון שמן וכמון
מוסיפים מים מערבבים ומתענגים

חריף טעים

2 comments:

מרילין איילון 10 באוקטובר 2008 בשעה 10:05  

כמה רחוק המטבח?
שנה טובה גם לך וגמר חתימה טובה!!

הצ'ומה ניראה מגרה...

טעמים במטבח רחוק 11 באוקטובר 2008 בשעה 11:25  

היי מרילין
בניו-יורק הסתווית שמתקררת לקראת החורף.
שנה טובה.

תודה, תבואי לבקר יותר!!

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP