מופעל על ידי Blogger.

Translaton

שבלולי בורקס עם גבינה מדהימים!!

>> יום ראשון, 2 ביוני 2013



מאיפה מתחילים?
כל כך הרבה מתכונים, תמונות ואוכל הצטבר אצלי והמון זמן לא כתבתי.

עכשיו, טוב!
חזרתי ואני פה לעדכן.

חוב קטן עדיין משבועות בורקסים גבינה מבצק חש"ק מדהימים שהכנתי בשלוף
האמת, התכוונתי להכין בורקסים מבצק פיילו , אבל כאשר פתחתי את האריזה, הבצק התפרק לי לחתיכות..
כנראה היה ישן מדי או יבש מדי או שניהם.
אי אפשר לחגוג שבועות ללא בורקסים , אז חיפשתי מתכון מהיר לבורקסים וכמובן הגעתי לבצק המדהים של
חש"ק בצק שכולו חמאה, שמנת וקמח. ניתן להכין מהבצק מאפים מתוקים והוא נוח לכל מילוי וקל להכנה.

המתכון הנ"ל מהבלוג המקסים של "יופי במטבח", הכנתי והתאהבתי. מתכון נפלא שאימצתי לחיים!



אז יאללה למתכון:

בורקסים מבצק חש"ק עם גבינה

3 כוסות קמח תופח
200 גר' חמאה רכה
200 מ"ל שמנת חמוצה
1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת
1/2 כפית מלח
ביצה

ההכנה:

שמים את המרכיבים במיקסר ומערבלים עם וו גיטרה עד להתאחדות החומרים.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

המרכיבים למלית:

250 גר' גבינה לבנה 5% מנוקזת מנוזלים
200 גר' גבינות קשקבל ומוצרלה מגוררות
ביצה
3 כפות קמח
כף חרדל (אפשר לוותר אבל נותן קיק נפלא למילוי)
כפית פפריקה
מלח ופלפל

לציפוי:

ביצה טרופה
שומשום/קצח

ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את חומרי המלית.
מוציאים את הבצק , מחלקים ל-2 כדורים ומרדדים כל כדור לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
משטחים על העלים את המילוי ומגלגלים לגלילות
מעבירים למקפיא לחצי שעה לערך (להקלת החיתוך).
פורסים את הגלילות לפרוסות ברוחב ס"מ ומסדרים על התבנית כשהצד השבלולי בשכיבה.
מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
מורחים על השבלולים ביצה טרופה וזורים שומשום .

אופים עד הזהבה.






הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP