מופעל על ידי Blogger.

Translaton

עוגת גבינה תפוחים ופקאן

>> יום חמישי, 6 בדצמבר 2012

עוגת גבינה תפוחים ופקאן

עוגה כזו עוד אף פעם לא טעמתם.
שילוב של טעמים שפשוט יוצרים הרמוניה בפה.

הפעם הבמה עוברת לדור הצעיר, בני גל וחברתו ג'ואל יצאו לקטיף תפוחים וחזרו שבאמתחתם מיליון ו-2 תפוחים, 
כל כך הרבה תפוחים שהיו חייבים לאפות, לבשל , לרקוח והכל עם תפוחים.

אז שני הצעירים היפים האלה, שינסו מותנים ויצרו עוגה מדהימה טעימה ויפה יפה יפה. 
שאפו לכם ילדים שלי
כל המחמאות שיכות לכם!!

אל תבהלו מאורך ההוראות, אמנם הרבה שלבים, אבל העוגה קלה להכנה ובאמת קוצרת מחמאות וטעימה ברמות.


עוגת גבינה תפוחים ופקאן

בסיס
½1 כוסות עוגיות קינמון טחונות
1/3 כוס סוכר
1/3 כוס חמאה מומסת

מערבבים הכל ביחד ומהדקים את התערובת לבסיס תבנית עוגה רינג בגודל 26.

שכבת תפוחים
3 תפוחים
1/4 כוס סוכר חום
1 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
1 כפית תמצית וניל
1 כפית מיץ מלימון

אופן ההכנה:
מקלפים וחותכים לפלחים את התפוחים
מערבבים את התפוחים עם שאר החומרים עד שהתפוחים מכוסים לחלוטין. מסדרים את פלחי התפוחים על בסיס העוגיות.
כך שהבסיס כולו מכוסה בתפוחים.

עוגת גבינה
2 חפיסות גבינת שמנת 250 גרם בטמפ' החדר
1 פחית חלב ממותק 4 גרם
1/4 כוס סוכר
1 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
2 כפות תמצית וניל
3 ביצים

אופן ההכנה:
בקערת המערבל מערבבים היטב את כל החומרים עד למסה אחידה.
שופכים את התערובת מעל התפוחים. מנערים מעט למניעת בועות.

שכבת פירורי פקאן
1/4 כוס קמח
1/2 כוס פירורי עוגיות קינמון
1/4 כוס אגוזי פקאן
1/4 כוס חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית אגוז מוסקט

מערבבים הכל היטב ביחד ומניחים בצד.

עוטפים את תבנית העוגה בנייר אלומיניום ומניחים בזהירות בתוך אמבטיית מים, אופים 35 דקות בלבד מוצאים מן התנור
ומפזרים את שכבת הפקאן מעל.

מחזירים לתנור ואופים עוד 30 דקות.

מקררים.
מגישים עם כדור גלידה וניל ומחייכים כמו טיפשים בלי סיבה!



3 comments:

אנונימי,  6 בדצמבר 2012 בשעה 15:30  

רק לצורך הדיוק (אפיה, הרי זה מדע מדויק):
כמה זה (בגרמים) "שתי חבילות גבינת שמנת", ו"פחית חלב ממותק" ?

תודה

Pontch 6 בדצמבר 2012 בשעה 16:41  

לגמרי נכון!
חבילה של גבינת שמנת אחת = 250 גרם.
פחית חלב ממותק = 4 גרם.

בבקשה וכבר מתקנת בבלוג!

Winnie 8 בדצמבר 2012 בשעה 14:18  

יאווווווווווווווו
העוגה מדהימהההההההה!!
מאד אוהבת עוגות גבינה, אבל עדיין לא יצא לי להכין עם תפוחים.
היות ואני מכינה לבד חלב ממותק (בגלל בעיית כשרות) יש לי אפילו עוד מנה במקפיא
"סימנתי" לי את העוגה הזאת

אגב - שכחת 2 אפסים במשקל של החלב ההממותק (400 גרם, ולא 4)

חנוכה שמח :)

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP