מופעל על ידי Blogger.

Translaton

חטאים קטנים של גבינה

>> יום חמישי, 21 במאי 2009








יש משהו ממכר בלהיות בעלת בלוג אוכל
פתאום אני לא מכינה דברים רק עבור המשפחה והבית, אלא עבור ציבור שלם שקורא שמגיב ואפילו משתמש במתכונים ומכין אותם.
יש משהו באפיה בבישול בעשייה בצילום בפירסום שממכר..
החיפוש המתמיד אחרי המתכון השונה המנצח, זה שיגרום לכולם לרוץ למטבח להכין.

אצלנו בבית הילדים והאיש שלי שותפים מלאים, מפרגנים מחפשים מתכונים ונהנים מהתוצאות.
כאשר ראיתי את המתכון לחטאי הגבינה הקטנים ידעתי שזה המתכון שחיפשתי, שיניתי כמויות וגבינות (המקור נעשה עם גבינת צאן) והכנתי.


חטאים קטנים של גבינה מדהימים

רוצו - רוצו להכין
זה הקינוח שיגנוב את ההצגה בחג השבועות
שיגרום לאנשים להאמין שאתם ביליתם במטבח שעות ושיגרום סיפוק ואושר לכם.

חטאים קטנים של גבינה
24 עוגיות שוקולד
3 כפות חמאה מומסת
1 חבילה גבינת שמנת
2/3 כוס גבינה לבנה 5%
1/4 כוס סוכר
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
1/4 כוס ריבת תות מחוממת

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות.
להכין תבנית מאפיינ'ס ובתוכה עטרות נייר, לרסס במעט ספרי שמן כל עטרת נייר.

במעבד מזון לרסק עוגיות לפירורים, להוסיף את החמאה המומסת ולעבד לפירורים לחים.

בעזרת כפית לצקת מעט מבסיס העוגיות לתוך עטרות הנייר לשטח בעזרת כוס או בעזרת כריות האצבעות ולאפות במשך 5 דקות.
להוציא מהתנור לצנן.
להשאיר את התנור פועל.

בינתיים בקערת המיקסר לערבל את גבינת השמנת וסוכר במהירות בינונית עד למרקם אחיד וחלק.
להוסיף את הגבינה הלבנה וביצים , אחד אחר השני, ואת תמצית הוניל ולערבל עד לתערובת חלקה.
לשפוך 3/4 מהתערובת לתוך כוסיות העוגיות המצוננות ולאפות במשך 15 דקות או שעד שמרכז העוגיות רוטטות מעט.
להוציא ולצנן לגמרי.

להמיס במיקרו ריבה ולזלף מעל כל עוגית גבינה ריבה.

לקרר 15 דקות בפריזר או יותר עד שהריבה תתיצב.

לשמור בקירור.

אפשר לשמור בפריזר עד לחג ולהפשיר 10 דקות לפני ההגשה.

לרוץ להכין - העוגות הם פשוט היסטריות ביופין וטעימות בטירוף!!!!!!!


28 comments:

נטלי 21 במאי 2009 בשעה 11:39  

פשוט גאוני, וטעים להפליא, אין לי ספק!
תודה רבה על המתכון:-)

נטלי

עמליה 21 במאי 2009 בשעה 11:42  

wow
מקסים
פשוט עושה חשק, ואפילו לא נראה מסובך.
תודה

קרן,  21 במאי 2009 בשעה 12:07  

מקסים !!
כמה קינוחים יוצאים מהכמות הזאת ??

איריס,  21 במאי 2009 בשעה 16:09  

נראה אחלה. במה את משתמשת במקום גבינה לבנה (אני נמצאת גם בארה"ב)? וגבינת שמנת- איזה גודל של חבילה?
תודה, רוצה לנסות להכין.

איריס

רבקה,  21 במאי 2009 בשעה 19:33  

אויש זה היה כל כך טעים!
וגם נראה טובבב=]

הילה 21 במאי 2009 בשעה 23:14  

אלו חטאים "קטנים"?

אנונימי,  22 במאי 2009 בשעה 3:53  

נראה מעולה

כמחה סוכר?

טעמים במטבח רחוק 22 במאי 2009 בשעה 7:35  

תודה לך נטלי
לחיי החטאים הקטנים והמתוקים שבחיים :}
שבת נפלאה לך!

טעמים במטבח רחוק 22 במאי 2009 בשעה 7:35  

תודה עמליה
באמת WOW וכמה שזה קל - זה כל הכיף!!

טעמים במטבח רחוק 22 במאי 2009 בשעה 7:36  

תודה קרן
לי יצאו 18 עוגיות/עוגות לפי מידת תבנית קאפקייק'ס ועטרות הנייר.

בהצלחה!

טעמים במטבח רחוק 22 במאי 2009 בשעה 7:37  

היי איריס
אני משתמשת בגבינה לבנה של נורמן בדיוק כמו הגבינות של הארץ.
גבינת שמנת 1 חבילה של פילדלפיה 8 אונז (225 גרם).

בהצלחה
תעדכני אותי איך יצא לך!
:}

טעמים במטבח רחוק 22 במאי 2009 בשעה 7:38  

תודה לך ילדה יפה }{
שמחה שאהבת!!!

טעמים במטבח רחוק 22 במאי 2009 בשעה 7:38  

חחחחחח
אלו החטאים הקטנים ו"המותרים" :}

טעמים במטבח רחוק 22 במאי 2009 בשעה 7:39  

תודה אנונימי , נשמטה לי כמות הסוכר בזכותך עדכנתי ותיקנתי.
תודה !!!

בהצלחה!!!

fairy_mi 22 במאי 2009 בשעה 10:27  

פונצ'ית כמה שזה נראה טעיםםםםםםם!
יפה ואסטטי כמו שאני אוהבת ואני בטוחה שגם הטעם משגע.
מה יכול להיות רע בשילוב של שוקולד, גבינה ותותים? שובה לב.
אחלה עבודה!

Gal Cohen 22 במאי 2009 בשעה 16:07  

apart from this freezing my teeth, this was one of the greatest thing ever thank you for making this amazing cookie cake ice cream treat! especially at this hot time of the year!iloveyoumommy

Hadar 22 במאי 2009 בשעה 17:09  

wow im sorry i dont know hebrew that well, but i stumbled on to this site. Let me just say AMAZING from now on i will keep on responing.

אריאלה פיקסלר אלון 23 במאי 2009 בשעה 0:17  

איך לא קיבלתי את העדכון על זה?
אני לא מבינה בכלל!
לא משנה להלן תגובתי :
אין תגובה!
איים ספיצ'לס !
לגמרי ספיצ'לס.
אני מבקשת לא להביא לפניי דברים כאלו בימים שאני בצום לפני ניתוח, זה לא יפה כפרה.
תביאי אחרי מחר, אחרי שאסיים את מה שאמור להיות מחר, אז אהיה גיבורה.
אבל עכשיו?
את מבינה שזאת שלמות קולינארית?
מאמי, את מרשה לי להכין ולהעלות בבלוג עם קישור אליך, נכון?
אני יודעת שכן.
אלוהים איך שזה נראה אמאאאא!
המלכה שלי את!
איך עכשיו יעבור לי הצום כושלראבאק את והגחמות הקולינאריות שלך!
אחיות חיפשתי לי עאלק....
תעשי מה שאת רוצה לא כשאני מתכוננת לניתוחים בבקשה!
:-(
מתה עליך מושלמת שלי!!!!!!!!
מעריצה אותך ואת ידי היהלומים שלך יא חתיכת שקסית שלי.fradi

טעמים במטבח רחוק 25 במאי 2009 בשעה 7:27  

My luv, this treats are so good that we just cant resist the taste
and only for you your brothers and aba i'm donig all of this.
loveyoumore big boy

טעמים במטבח רחוק 25 במאי 2009 בשעה 7:30  

Hadar capara sheli, it's ok you can write me in English. All the warm words that you told me since are still in my heart. I love you soooo much!!!!! אמא.

טעמים במטבח רחוק 25 במאי 2009 בשעה 7:31  

ארי, עכשיו אפשר להגיב שאת כבר אחרי !!
רוצי למטבח ותכיני, כמה שהם יפים ומהודרים הם בדיחה להכנה.
5 דקות ואת אחרי פאן לק ומסג' ברגליים.
בטח שאני מרשה, כבוד הוא לי.

נשיקות
וחיבוקים }{

טעמים במטבח רחוק 25 במאי 2009 בשעה 7:32  

תודה לך פיית העוגיות
תודה על המילים , ממך זאת מחמאה ענקית!~

רבקה,  29 במאי 2009 בשעה 22:05  

זה היה כל כך טעים!!

bigjack 1 ביוני 2009 בשעה 12:09  

מדהים כמה שזה יפה
♥♥♥

דדי,  13 ביוני 2009 בשעה 10:48  

שלום,
זה אכן נראה מדהים!
אבל, יש פרט אחד שלא הבנתי: רשום "לשפוך 3/4 מהתערובת לתוך כוסיות העוגיות המצוננות". מה עושים עם הרבע שנשאר?
תודה,
דדי.

אוהבת לאפות,  10 ביולי 2009 בשעה 8:19  

ניראה באמת כמו סיפור.

שאלה, מה זה חבילה גבינת שמנת ?

איך היא ניקראת וכמה שוקלת ?



כניסה לבלוג שלי:
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=beerale

shila 16 במאי 2012 בשעה 7:02  

איזה עוגיות שוקולד להשתמש אצלנו במכולת שאלו אותי איזה עוגיות שוקולד ולא הבנתי אלו עוגיות השתמשת... האם תוכלי להשיב לי עוד לפני חג השבועות כיוון שברצוני להכין למשפחתי ץ תודה ושוב תודה על המתכונים הנהדרים shila

רוזי ספטון,  6 בינואר 2013 בשעה 18:44  

אני רוצה להכין לשישי הקרוב (יש אצלי הרצאה)באיזה גודל צריכים להיות עטרות הנייר? בתמונה זה נראה ממש קטן כ-3 ס"מ

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP