מופעל על ידי Blogger.

Translaton

חזה עוף בסגנון סיני

>> יום חמישי, 23 באפריל 2009






ושוב חזרנו לדילמת ארוחות הערב
הילדים שלי מבחינתם יכולים לאכול שניצלים עם כל תוספת בכל ימות השבוע,
אין להם בעיה- נהפוך הוא.
אבל אני אוהבת לגוון וכמה שאפשר
ולמרות שהוצאתי חבילת חזה עוף להכין שניצלים, ברגע האחרון החלטתי להכין מוקפץ סיני בתוספת ירקות סיניים ואורז ליד כמה טעים כמה קל כמה יפה לעין.

הסתמכתי על המתכון של עוף חריף מתוק סיני שהכנתי בעבר,
אבל הפעם בשיטת הקיצורים ובסגנון מעט שונה, לדעת הילדים האיש ולדעתי יצא נפלא.

חזה עוף מוקפץ בירקות
5 חזות עוף שלמים חתוכים לקוביות

מרינדה
1/2 כוס סויה
1 כף סוכר חום
2 כפות יין לבן לבישול
2 כפות קורנפלור
1 ו-1/2 כפות שמן

לירקות המוקפצים
2 חבילות של לקט סיני קפוא מופשר
1 חבילה פיטריות

לערבב בקערה גדולה את כל חומרי המרינדה,
להוסיף את קוביות חזות העוף ולערבב עד שהכל מתכסה במרינדה לאפסן במקרר ל-20 דקות.

לחמם היטב ווק ולהקפיץ את חזות העוף, לטגן מכל הכיוונים עד שהקוביות מוכנות.
להעביר לצלחת.

באותו הווק להוסיף מעט שמן להקפיץ את הירקות הסיניים ב-3 כפות סויה ולערבב היטב,
להוסיף את הפיטריות ואת קוביות חזות העוף המטוגנות ולערבב ,
לאדות לטגן לסירוגין.

להגיש מעל אורז לבן ולהתענג!


3 comments:

אנונימי,  23 באפריל 2009 בשעה 13:15  

איזה אוכל מגרה יפה אחותי ממש כמו שהגישו לכם באוניה
שאפו אחותי
חן

אריאלה פיקסלר אלון 25 באפריל 2009 בשעה 11:24  

נפלא !
אני מתה על מוקפץ בכל צורה ובכל מרקם...
עשית את זה בדיוק כמו שאני אוהבת.
מלכה!
18 חמסיקות על שת ידיך אהובתי שלי !

הוסף רשומת תגובה

תודה שנכנסתם והשארתם תגובה
אני שמחה על כל תגובה שמגיעה ממכם ואשמח לשמוע רעיונות ועצות.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP