יום ראשון, 21 ביולי 2013

פיצה בשרית




אצלנו בבית אין אחד שלא אוהב פיצה
בכל הזדמנות אני מכינה ומגוונת את הפיצות עם תוספות אחרות שונות ומיוחדות.

ביום שישי החלטתי לגוון, להכין את בצק הפיצה הרגיל האהוב והמוכר שלי, ובמקום גבינות הפעם לשנות ולהכין עם
חזה עוף בשר.
חזה עוף פרפר שבושל בתוך מים ותבלינים במשך 40 דקות עד שהופך להיות מבושל ורך, לאחר הבישול מצננים
ובעזרת הידיים מפרקים לשערות את החזה, ממש ניתן לגרד את החזה.

מעבירים לקערה ומתבלנים עם רסק עגבניות פפריקה אבקת שום מלח ופלפל 
 בינתיים מכינים תוספת בצל מטוגן ופיטריות

במחבת מחממים שמן זית ומאדים בצל אדום עד לשקיפות, מוסיפים חבילת פיטריות טריות חתוכות ומטגנים מעט
(משאירים מעט חי , זה יתבשל עוד בתנור)

פיצה עם חתיכות חזה עוף



להכנת הפיצה

לבצק:
½3 כוסות קמח לבן
1 כף שמרים יבשים
1/2 כפית מלח
1 כף סוכר
50 מ"ל (1/4 כוס) שמן זית
300 מ"ל (כ-¼1 כוסות) מים פושרים

אופן ההכנה:
הבצק:

מנפים קמח, מלח וסוכר לקערה.
יוצרים גומה במרכז ומוסיפים מים, שמן, שמרים
לשים את התערובת במשך 10 דקות, לקבלת בצק חלק וגמיש.
מחממים תנור ל-220 מעלות.
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים
מרדדים את הבצק על משטח משומן קלות ומעבירים לתבנית פיצה.

מורחים מעט רוטב עגבניות מעורבב במים אורגנו אבקת שום על בצק הפיצה המרודד
בעזרת הידיים משטחים את שערות חזה העוף על מעל את הבצל והפיטריות ומסיימים ברוטב העגבניות.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות או עד ששולי הפיצה מזהיבים.



בתיאבון והנאה!!


אין תגובות:

Go Check the beautiful Keto Party Yaidy had ! @sweetketolife