יום שבת, 6 ביולי 2013

עוגת סברינה ב-5 דקות






עוגת סברינה מדהימה טעימה ומרגשת 
עוגה שכל הכנתה פחות מ-5 דקות ובטעם שלא ישאיר אף אחד אדיש.

בעבר הכנתי את עוגת הסברינה בהגשה אישית, תבנית קוגהולף קטנה אישית והזלפתי סירופ סוכר וקצפת מעל
הפעם החלטתי להכין בתור עוגה אמיתית.

גם יפה וגם טעימה ברמות!!

אז הנה עוגת סברינה להתעלף..

המצרכים:
1 גביע יוגורט
1 וחצי כוסות סוכר
2 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס גדושה קמח

1 כוס מים ליציקה על העוגה המוכנה

חצי בקבוק תמצית רום
2 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר

תותים שטופים וקצוצים

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני 180 צלזיוס.

בקערה בוחשים היטב את היוגורט, חצי כוס סוכר, ביצים אבקת אפיה וקמח.
את התערובת מעבירים לתבנית עוגה או לתבניות אישיות 
ואופים במשך 40 דקות או עד שמזהיב.

מוציאים מהתנור ויוצקים מיד כוס מי ברז. מצננים.

בסיר קטן מערבבים כוס מים כוס סוכר ואת תמצית הרום, מביאים לרתיחה ומצננים.
יוצקים את התערובת המצוננת על העוגה/ עוגות הצוננות

חוצים את העוגה לחצי ומרטיבים גם בסירופ.

מקציפים לקצף יציב חזק את השמנת המתוקה  והסוכר ומעטרים בפנים יחד עם התותים החצויים.

מתענגים על כל ביס!



2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

מוציאים מהתנור ויוצקים מיד כוס מי ברז. מצננים --

לא צריך להוציא את העוגה מהתבנית לפני כן? או שיוצקים את כוס המים ישר לתבנית?

תודה!

Roniti אמר/ה...

ישר לתבנית בעוד העוגה חמה מאוד מהתנור. רק אחרי זה משחררים מהתבנית ויוצקים את הסירופ שהכנו מהרום והסוכר.

בהצלחה!

Go Check the beautiful Keto Party Yaidy had ! @sweetketolife