נכון!
כבר פירסמתי בעבר את המתכון הנפלא/מדהים/משגע/יפה הזה
אבל אם הכנתי שוב וחל חוק התיישנות על מתכון מלפני שנה - שנתיים אז מותר לי.
הכנתי 60 עוגיות וחבל שלא הכפלתי כמויות. אלה מסוג העוגיות שמתחסלות לפני שהן מתקררות.
הם כל כך טעימות ריחניות וטובות, שאני מודה - פעם ראשונה שאכלתי את עיסת העוגיות עוד לפני שהכנתי את
העוגיות עצמן. ככה חי אכלתי ואכלתי....
אז באמת, אם עדיין יש לך קמח וחשק להתפטר מהחמץ - רוצו למטבח
רוצו ותגרשו את כל אלה שיבואו בעקבות הריח.. הן ממכרות באחריות!!!!!
עוגיות גרנולה - Quaker oats cookies
המצרכים:
200 גרם חמאה או מרגרינה רכה
1 כוס סוכר חום דחוס
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כף סירופ מייפל
1/2 1כוס קמח
1 כפית קינמון
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
3 כוסות קוואקר (גרנולה)
תוספות לבחירה צימוקים, אגוזים, חמוציות, שוקולד
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-275 מעלות
בקערת מיקסר לערבל יחדיו חמאה וסוכר עד לתערובת קרמית
להוסיף ביצים ווניל ולערבב
להוסיף קמח, סודה לשתיה קינמון ומלח ולערבב היטב
להוסיף את הגרנולה צימוקים וכל שאר התוספות ושוב לערבב היטב לאיחוד כל החומרים
לשמן תבנית אפיה ולרפד בנייר אפייה
ליצור בעזרת כף עיגולים במרווחים , העוגיות משטחות בזמן האפייה
לאפות 10 ל-12 דקות או עד שהעוגיות הופכות להיות זהובות.
העוגיות מתקשות בחוץ
לקרר במשך דקה
30 - 35 עוגיות
3 תגובות:
נראה טוב!
275 מעלות - פרנהייט?
גרנולה - תערובת או פשוט שיבולת שועל?
תודה!
היי, עוגיות מעולות!!!!
השתמשתי במוסלי שממש לא אהבתי את הטעם שלהם אבל היה חבל לזרוק.
ועוגיות יצאו ממש מעולות!!!!
תודה רבה על המתכון
האם להשתמש בקווקר עבה או דק? ותודה על המתכון
הוסף רשומת תגובה