כבש זה תמיד חגיגה
מאכל שקשור לחגים לימים מיוחדים
שהאיש שאיתי הפתיע והביא לי כתף כבש כל כך שמחתי שהיום ישר הפך להיות חגיגי
החלטתי ביום שישי להכין כתף כבש בתנור אבל ידעתי שאני היחידה שמטורפת על כבש
וחשבתי על תוספות לשולחן....
וחשבתי על תוספות לשולחן....
מיותר לציין ששום דבר לא נאכל חוץ מהכבש, הילדים טעמו והיו שותפים מלאים.
האמת, אי אפשר היה להישאר אדישים
האמת, אי אפשר היה להישאר אדישים
הטעם היה משגע, הבשר רך ונימוח, חגיגה - כבר אמרתי ?
כתף כבש בתנור
כתף כבש
שמן זית
ריבת תפוזים
7 שיני שום
פלפל שחור
טימין
אופן ההכנה:
בעזרת סכין חדה מחוררים בבשר הכבש חורים ובתוכים נועצים את שיני השום.
מורחים בשמן זית היטב מכל הכיוונים
מורחים מעט ריבת תפוז (הטעם המתקתק מריר פשוט משתלב נפלא בבשר)
פלפל שחור
ומעל עלי טימין
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-185 בערך שעה ורבע.
(צריך לבדוק מדי פעם את הבשר כל תנור מגיב אחרת)
כאשר הבשר רך, להסיר את נייר הכסף ולאפות עוד 10 דקות.
לחתוך לפרוסות, לעטר בטיימין ולהגיש.
בתיאבון!
(צריך לבדוק מדי פעם את הבשר כל תנור מגיב אחרת)
כאשר הבשר רך, להסיר את נייר הכסף ולאפות עוד 10 דקות.
לחתוך לפרוסות, לעטר בטיימין ולהגיש.
בתיאבון!
2 תגובות:
תגידי את רוצה להרוג אותי?
זה נראה לך הגיוני? :)
זה בלתי חוקי התמונות הללו!
איזה כבש עסיסי יאמממ
רגע זה מה שאכלתי?
הוסף רשומת תגובה