בראוניס--המון שוקולד--טעם של עוד ---
פירגה --- המתכון מאחותה.
2 כוסות סוכר
6 ביצים שלמות (אני נשתמשתי ב-5)
2 כפות אבקת נס קפה איזה שרוצים
2 כפות תמצית וניל
לערבל במיקסר.
450 גרם חמאה
450 גרם שוקולד מריר
להמיס במיקרו לאט לאט ולהוסיף לתערובת הביצים ולערבל ביחד
כוס קמח
שקית אבקת אפיה
להוסיף לכל הבלילה
כוס אגוזים קצוצים גס
כוס שוקולד צ'יפס איזה שרוצים
לקמח בכף קמח ולהוסיף בבחישה ביד לתערובת.
לבחוש הכל ביחד
תבנית משומנת 27X33. חום 175........
30 דקות אפיה ולא יותר.....
פירגה --- המתכון מאחותה.
2 כוסות סוכר
6 ביצים שלמות (אני נשתמשתי ב-5)
2 כפות אבקת נס קפה איזה שרוצים
2 כפות תמצית וניל
לערבל במיקסר.
450 גרם חמאה
450 גרם שוקולד מריר
להמיס במיקרו לאט לאט ולהוסיף לתערובת הביצים ולערבל ביחד
כוס קמח
שקית אבקת אפיה
להוסיף לכל הבלילה
כוס אגוזים קצוצים גס
כוס שוקולד צ'יפס איזה שרוצים
לקמח בכף קמח ולהוסיף בבחישה ביד לתערובת.
לבחוש הכל ביחד
תבנית משומנת 27X33. חום 175........
30 דקות אפיה ולא יותר.....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה