tag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post4183422750065121036..comments2024-02-10T05:11:36.633-05:00Comments on אוכל רחוק: לחם ללא לישהRonitihttp://www.blogger.com/profile/07018019013665073044noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-69887267978220637102012-08-23T04:16:45.103-04:002012-08-23T04:16:45.103-04:00עשיתי בהתאם למתכון והעיסה יצאה דביקה וללא אפשרות ק...עשיתי בהתאם למתכון והעיסה יצאה דביקה וללא אפשרות קיפול. העיסה עמדה כ22 שעות. המשטח היה מקומח למעלה ולמטה ללא אפשרות עיצוב. יצקתי אותה לתבנית ואפיתי. הלחם קריספי ונראה טוב. שאלתי האם בפעם הבאה לשים פחות מים?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-14500171990886563752012-03-28T06:02:38.408-04:002012-03-28T06:02:38.408-04:00האם הסיר לג'חנון צ.ל עם טפלון?
מה עדיף?
ראיתי...האם הסיר לג'חנון צ.ל עם טפלון? <br />מה עדיף?<br />ראיתי מתכונים ללא לישה שם מומלץ סיר יציקה או חרס. לא נראה לי כי יהיה להם שימוש.<br /> כך שרציתי לדעת על איזה סיר ג'חנון את ממליצה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-70135178899710279542012-03-28T05:58:38.571-04:002012-03-28T05:58:38.571-04:00הי
הבנתי כי אפשר להשתמש בסיר לג'חנון.
האם זה ה...הי<br />הבנתי כי אפשר להשתמש בסיר לג'חנון.<br />האם זה הסיר מאלומיניום עם המכסה? ואיזה גודל אני צריכה למתכון הנ"ל?<br /><br />תודהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-67995810548112458832010-01-22T12:51:01.340-05:002010-01-22T12:51:01.340-05:00שוב שלום,
אני אותה אנונימי עם שאלת כלי הג'חנו...שוב שלום,<br /><br />אני אותה אנונימי עם שאלת כלי הג'חנון.<br /><br />אפיתי את הלחם שלפני כעשרים דקות יצא מהתנור.<br />מיותר לציין שאכלתי כבר שתי פרוסות גדולות ושמנמנות... <br /><br />כך שלהשכלה כללית של שתינו (ואולי גם של קוראים אחרים), הכלי לג'חנון - מצויין. אגב, אין לו ידיות בכלל וצריך פשוט להיזהר כשמסירים את המכסה שלו כי הוא רותח.<br /><br />יש לי שאלה נוספת: <br />בשלב של הוצאת העיסה אחרי ההתפחה הראשונה ולפני שקיפלתי בצורת מעטפה, הבצק היה נוזלי עד כדי כך שהוספתי כ-חצי כוס עד כוס קמח (לא שקלתי אבל זו היתה התחושה). גם כשהחלטתי להפסיק להוסיף קמח כי זה נראה לי מוזר, בקושי הצלחתי ליצור את ה"מעטפה".<br />האם זה סביר? או שטעיתי איפשהו בשלבי התהליך? <br />התפחתי כ-17 שעות לפני ניסיון המעטפה.<br /><br />מצרפת קישור לסרטון הדגמה, למעוניינים:<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=13Ah9ES2yTU<br /><br />שוב, תודה רבה על המתכון.<br /><br />סופ"ש נעים וטעים.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-38398067438114130072010-01-12T10:28:24.070-05:002010-01-12T10:28:24.070-05:00Thank you my luv
for you i'll bake breads ever...Thank you my luv<br />for you i'll bake breads everyday all the day<br />i'm so happy that you liked it<br /><br />luv ya emaRonitihttps://www.blogger.com/profile/07018019013665073044noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-72006974430536355622010-01-12T10:27:38.756-05:002010-01-12T10:27:38.756-05:00תודה רבקהו'שינית
זוכרת את התיסכול שלי והפחד של...תודה רבקהו'שינית<br />זוכרת את התיסכול שלי והפחד שלי שלא יצליח אחרי כל שעות ההתפחה הארוכות<br />הנה התוצאה - וגל כל כך אהב שלמחרת הכנתי לחם נוסף הפעם עם קמח מלא וחצי קמח רגיל וזה יצא אפילו יותר טעים מהראשון.<br /><br />תודה מתוקי אוהבת }{Ronitihttps://www.blogger.com/profile/07018019013665073044noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-79933493850184391442010-01-12T10:26:35.295-05:002010-01-12T10:26:35.295-05:00ארי לאב
אי מיס יו הווי הווי
איפה את?
לאב יה.
תודה...ארי לאב<br />אי מיס יו הווי הווי<br />איפה את?<br />לאב יה.<br /><br />תודה תמיד.Ronitihttps://www.blogger.com/profile/07018019013665073044noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-2480283512807237822010-01-12T10:26:08.645-05:002010-01-12T10:26:08.645-05:00תודה רבה מיקוש
איזה כיף לקרוא
הלחם הראשון שלי והוא...תודה רבה מיקוש<br />איזה כיף לקרוא<br />הלחם הראשון שלי והוא יצא טעים כל כך !Ronitihttps://www.blogger.com/profile/07018019013665073044noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-49655487811623750762010-01-12T10:25:46.275-05:002010-01-12T10:25:46.275-05:00בוקר טוב,
לדעתי גם סיר לג'חנון יהיה טוב
כל עוד...בוקר טוב,<br />לדעתי גם סיר לג'חנון יהיה טוב<br />כל עוד אין עליו ידיות מפלסטיק.<br /><br />בהצלחה<br />ועדכני איך יצא :}}Ronitihttps://www.blogger.com/profile/07018019013665073044noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-43632072589635812012010-01-12T10:25:15.685-05:002010-01-12T10:25:15.685-05:00תודה רחלי :)
הוא באמת יצא סיפור הצלחה.
הפתיע אפילו...תודה רחלי :)<br />הוא באמת יצא סיפור הצלחה.<br />הפתיע אפילו אותי.Ronitihttps://www.blogger.com/profile/07018019013665073044noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-34772316552314288872010-01-11T16:12:45.222-05:002010-01-11T16:12:45.222-05:00Wow this was unbelievable. It tasted better than a...Wow this was unbelievable. It tasted better than any bread I have ever tried! thanks ema!!<3Gal Cohenhttps://www.blogger.com/profile/03086442729185116297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-73880149850072960442010-01-11T07:10:39.054-05:002010-01-11T07:10:39.054-05:00לא היתי פה די הרבה זמן..ידעתי שתפתיעי אותי =] איזה...לא היתי פה די הרבה זמן..ידעתי שתפתיעי אותי =] איזה יופי!!רבקהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-65560948052889360192010-01-09T08:46:28.072-05:002010-01-09T08:46:28.072-05:00היי בובה.
בדיוק ביום שני האחרון למדנו על לחמים (שי...היי בובה.<br />בדיוק ביום שני האחרון למדנו על לחמים (שיעור שני ) ושאלתי על הלוגיקה שעומדת מאחורי הלחם הזה.<br />מדובר בתרובת עם הרבה נוזלים שהם בעצם אלו שגורמים לתסיסה ולהתפחה ולכן אין צורך בלישה כי הם אלו שעושים את הכל.<br />בכל מקרה אני מאוד אוהבת את הלחם הזה, יש בו חורים גדולים והוא טעים מאוד.<br />אז קבלי ח"ח אהובתי על הביצוע, יופי אמיתי !<br />חיבוק גדול ונשיקות<br />אריאריאלה פיקסלר אלוןhttps://www.blogger.com/profile/07270037431138479770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-11223525202778664752010-01-09T06:37:50.572-05:002010-01-09T06:37:50.572-05:00גם לי יש את הלחם הזה ב- TO DO LIST
ובאמת הזמן הוא ...גם לי יש את הלחם הזה ב- TO DO LIST<br />ובאמת הזמן הוא שמרתיע אותי.<br />נראה מתי...<br />בכל אופן הלחם שלך נראה פיגוז!מיקושnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-62769061155104939112010-01-09T05:42:02.375-05:002010-01-09T05:42:02.375-05:00בוקר טוב,
הלחם נראה נהדר!
יש לי שאלה - אין לי קע...בוקר טוב,<br /><br />הלחם נראה נהדר!<br /><br />יש לי שאלה - אין לי קערת פיירקס עם מכסה. הכלי היחידי שיש לי עבורו מכסה הוא כלי לא גדול לג'חנון, מטפלון.<br />יש סיכוי שאוכל להשתמש בו? <br />את יודעת אולי אם הוא עמיד בכזו טמפרטורה גבוהה?<br /><br />תודה מראש וסופ"ש נעים.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6957830670629493607.post-12308446005946167262010-01-07T18:32:35.092-05:002010-01-07T18:32:35.092-05:00כל הכבוד. גם לי רשום איפשהו בראש לנסות להכין לחם ל...כל הכבוד. גם לי רשום איפשהו בראש לנסות להכין לחם ללא לישה אבל טרם הספיקותי... הוא נראה טוב מאוד בתמונות.רחליhttp://heb.bitsofmagic.com/cooknoreply@blogger.com